Ma fac biciclist

Ei bine, s-a intamplat! Mos Nicolae, acel simpatic batranel ce canta in deschiderea lui Mos Craciun, a ajuns si la mine. E drept ca a ajuns cu o intarziere de cateva zile, dar ce mai conteaza… Si ce mi-a adus? Dragii mei, am primit o bicicleta!!! E a doua bicicleta pe care o primesc in viata mea, prima a fost un Pegas rosu primit la vreo 10 anisori. M-am bucurat atat de mult de el incat in doar cateva zile mi-a fost furat. De la usa casei. Si acum ma mai doare sufletul pentru pierderea de atunci.

Iata insa ca legea compensatiei exista si functioneaza. Pentru ca Mos Nicolae mi-a adus aceasta minunata bicicleta. De camera. Da, cum va spun. Pentru ca m-am tot plans ca fac burta, ca mi-e lene sa merg la sala platita (extrema pierdere de bani), darnicul Mos mi-a ascultat tacutele dorinte si mi-a adus aceasta minunata bicicleta de pedalat pe loc. Pot sa va spun ca deocamdata am scos-o din cutie. Si mi-am umplut intregul hol de cartoane, polistiren, pungi, sfori, hartii. Doar operatiunea de scoatere a durat in jur de jumate de ora. Dupa care, epuizat, am abandonat componentele.

Ce urmeaza? Pai dupa ce ma mai odihnesc cateva zile voi incerca sa o asamblez. Desi, da, sint cel mai atehnic individ ce a facut vreodata umbra pamantului. Apoi probabil voi face 2-3 ture, entuziasmat de pretioasa achizitie. Si hotarat sa-mi redobandesc forma fizica din tinerete. In final mi-e teama ca se va intampla ceea ce m-au avertizat atat de multi. Mandra bicicleta va fi transformata intr-un si mai mandru cuier.

DISTRIBUIE

RECENTE