Ai grija de tine

Uitati-va in sus. Nu la ochii mei. Deasupra lor. Ce vedeti? Ahaaa!

Azi ma achit de o datorie de onoare. Trebuia sa o fac mai demult, cu ingaduinta domniilor voastre o voi face acum. Il introduc pe un nou-vechi partener de afaceri. Nou ca abia acum va zic de el, vechi pentru ca e “pe sprancenele” mele de ceva vreme. E domnul (sau doamna) Garnier, nume cu rasunet, ma bucur ca a poposit si pe blogul nostru. (acu sa nu inceapa rautaciosii cu post publicitar, am anuntat de luni de zile ca-mi introduc cu onoare partenerii de afaceri).

:)

Deci sa vedem ce ne ofera ei. Ei bine, e vorba de chestiuni de furmusete. Parerea mea e ca se adreseaza in mare masura doamnelor, dar m-am insris si eu   Daca intri fix in banner sau accesezi siteul www.aigrijadetine.ro (cei ce ni-l ofera pe Garnier si tot ce presupune acest nume) dai de o poarta deocamdata inchisa. Tre’ sa te inregistrezi. Si dai niste date despre tine. Presupun ca informatiile furnizate vor fi apoi folosite in favoarea ta.

De exemplu eu am specificat pe acolo ca am par saten si ten normal. Am spus si ce lapte de corp foloses, in ce doze. Glumesc. Dar nu-i timpul pierdut, cine stie… Si altele, nu va spui, aflati voi mai bine. Apoi esti inregistrat in comunitate. Da, si acolo e o comunitate. Iar in sanul comunitatii se intampla mai multe lucruri: primesti sfaturi de la specialisti de frumusete despre cum sa faci minuni cu parul (pletele, nu bata de baseball) cum sa ai un minunat ten, te invata sa faci gimnastica faciala (da, exista asa ceva) si alte multele. In plus, daca esti dibaci strangi puncte si primesti premii. Si mai poti participa la niste concursuri.

Iar daca ai experienta in ale frumusetii si infrumusetarii, poti oferi sfaturi si celor din comunitate care nu stiu atat de multe ca si tine. Pe mine ma gasiti pe acolo in spatele pozei de la avatar. Peste cateva luni imi dau jos ochelarii de soare si basmaua de pe cap. Sa vedeti ce ten stralucitor si par frumos si ondulat voi avea.

Va multumesc pentru atentie, la revedere!