Am plecat la Revelion

In 2 ore imi iau zborul, deci va zambesc si va imbratisez de pe acum. Imi doresc vreme buna in Lisabona, si caldurica. M-am saturat de iarna si gheturi si friguri si zloata si haine groase. Vreau soare si un strop de verdeata.

De-aia si ajung la marginea Europei. Am mai facut eu revelioane prin straini, dar frigul mi-a sabotat trecerea dintre ani. Prin inghet. Anul trecut, la Amsterdam, am purtat izmene, ciorapi, mi-am lasat par lung si des pe picioare. Si tot mi-au inghetat genunchii. Am avut niste dureri cumplite, soldate cu blocaje in momentul pasitului. Nu mai putem sa-mi indoi genunchii. Iar la un moment dat era sa raman sechestrat in muzeul sexului din Cartierul Rosu. Pentru ca nu am mai putut cobori scarile de durere.

Am fost si la Paris de revelion. A fost atat de frig incat am inghetat, am cazut, m-am spart. Sotia a cules bucatile, le-a dus la caldura, acolo s-au topit, s-a facut o balta iar din balta s-a ridicat un nou Eu. Ca in Terminator. 5 zile am umblat numa cu mucu bocna in nas, infofolit ca o baba Dochia contemporana. Mi-au furat si portofelul taman in seara de 31 decembrie. Am intrat in noul an lefter si fara acte.

La Viena, acum vreo 4 ani, la fel. Gerula stapanea orasul care altminteri e de poveste iarna. Colorat si vesel. Da io tot stana de gheata eram, criogenat ca o portocala dusa in tarile reci. In plus, in Viena e bataie mare in noapte de Revelion. La propriu. Se bat arabii intre ei de parca atunci, in noaptea aia, redescopera razboiul. Am scapat ca prin urechile acului din imbulzeala.

Deci vreau un revelion caldut, fara agresiuni in oras, fara furturi de portofele. Vreau ca primul revelion al copilului meu, care mai are 6 luni si se naste, sa fie perfect. Sa aiba un start bun in viata.

Un Revelion perfect va doresc si voua. Adica asa cum vi-l doriti si voi.