Andrei Duban e robot.

Andrei Duban e cel care a jucat in copilarie in filmul “Muschetarii in vacanta” si care la maturitate a prezentat extrageri Loto. Asadar am trait emotia ca muschetar impreuna cu el cand eram mic si visator, am trait emotia extragerii loto cand eram mare si la fel de visator. Simt ca intr-un fel sintem preteni, ne leaga multe. 

Terminand aceasta stufoasa prezentare, va spun ca mi-a sunat telefonul. Era ceva numar fix. Raspund:

– Alo da!

De la celalalt capat aud:

– Buna ziua, sint Andrei Duban!

Haoleu maiculita draga – gandesc, ma emotionez, imi dreg glasul, ma gandeam ca ori imi zice ca am castigat la Loto si nu am fost atent, ori ma invita sa spunem impreuna “Toti pentru unul, unul pentru toti” si trebuie sa am glasul dres. Si dau sa zic sio io ceva, da nu pot, pentru ca el continua:

– Va spun din partea agentiei-nu-stiu-care, am aflat despre apartamentul pe care-l aveti de vanzare.

Rahat, nu spunem nimic impreuna si nici n-am castigat la loto – imi zic. Dar poate ca vrea sa cumpere el apartamentul, sa se mute in Voluntari. Si dau sa zic ceva. Nu pot pentru ca el continua:

– Agentia pe care o reprezint are placerea de a scoate apartamente la licitatie. Pretul de plecare pentru imobilul dumneavoastra a fost stabilit la 68 de mii de euro. Specific ca e doar pretul de plecare, puteti castiga pentru el mult mai mult.

Imi pica fisa ca-i o voce inregistrata. Adica robotul. Si iata-ma descumpanit total. De obicei cand sun io imi raspunde un robot, si-mi zice un mesaj ca sa las un mesaj. Si de obicei ma enervez. Nu prea stiam insa cum sa reactionez avand in vedere ca robotul m-a sunat pe mine. Nu poti sa-l intrerupi, nu poti sa-l bagi in pizda ma’sii. Oricum pe Andrei Duban nu l-as fi bagat in pizda ma’sii caci e muschetar de-al meu. Da’ orisicat.

Asa ca l-am ascultat, si mi-a zis robotul Andrei Duban sa scot casa la licitatie ca pot sa castig, si fara sa mai astepte sa zic si io ceva, orice, mi-a zis la revedere si mi-a inchis. Frustrant… Prieteni atat de vechi si nu m-a lasat nici macar sa-l salut.

Daca-l vedeti pe undeva, sa-l piscati. Daca nu reactioneaza e robot si totul se explica. Daca reactioneaza sa-i ziceti ca-l salut si nu vreau sa bag apartamentul la licitatie.

Daca nu-l cunoasteti, asta-i el:

andrei-duban

DISTRIBUIE

RECENTE

Previous articlePROMO DAY
Next articleAjuta daca poti