Calitati pe care barbatii le adora la femei

Energia feminină este unul dintre cele mai puternice instrumente pentru atracție. Energia feminină și energia masculină sunt energii polare, ceea ce înseamnă că se atrag reciproc. Ca ființe umane întruchipăm atât energia masculină, cât și cea feminină. Bărbații și femeile au atât energie masculină, cât și feminină. In acest articol iti vom prezenta cateva calități feminine pe care bărbații le adora pur si simplu.

Ce trebuie sa stii despre energia feminina

Ai apelat la anunturi matrimoniale si in sfarsit ai cunoscut un barbat de care iti place dar parca el nu este atat de atras de tine? Ei bine, este posibil sa emani mai multa energie masculine decat feminina si astfel el sa se simta inferior. Gândiți-vă la aceste energii ca la un spectru, unde la un capăt aveți energie feminină, iar la celălalt capăt aveți energie masculine. O parte nu este mai bună decât cealaltă, și ca o ființă umană, veti emana una dintre aceste energii intr-o mai mare masura decat cealalta. Ideal ar fi sa o emanati pe cea feminina mai mult, desi in unele cazuri s-ar putea sa emanati mai multa energie masculine. Este important să știți că locația nu este o poziție statică. În funcție de activitatea ta de-a lungul zilei, de mediul în care te afli, de activitatea în care te implici și de alegerea conștientă pe care o faci, te poți mișca în sus sau în jos pe scară pentru a deveni mai masculin sau mai feminin.

Cheia este aceasta…

Dacă doriți să atrageți un partener masculin, trebuie să învățați să amplificați femininul. Dacă doriți un partener feminin, trebuie să învățați să amplificați masculinul. Aceste aspecte sunt adesea trecute cu vederea și, uneori, chiar ignorate de către femeile care se luptă pentru a găsi dragostea la care viseaza. Dar este un “secret” ascuns pe care femeile din relațiile de succes l-au folosit pentru a atrage în mod natural tipul de partener pe care și-l doresc. Adesea, aceste femei de succes par să aibă o calitate “evazivă” care atrage o relație fenomenală cu ușurință. Dar adevărul este că și tu ai aceste energii în tine acum! S-ar putea să nu știi să amplifici energia pe care ți-o dorești. Dacă vrei un bărbat masculin autentic, grijuliu, te încurajam să citești mai departe.

Primeste cu bucurie

Cel mai bun mod pentru a crește energia feminină este acela de a invata să primesti. Femeile au tendinta de a oferi mai mult decat un barbat si tocmai de aceea barbatul nu ofera inapoi ceea ce primeste. Aceasta este energia masculina. Barbatul trebuie lasat sa ofere, iar femeia trebuie sa stie sa primeasca. Furnizarea este energia masculină, receptivitatea este energia feminină. Dacă doriți să-i aprindeți energia masculină, învățați să primiți mai bine! Un mod de a te gândi la asta dacă ești în mod natural un dăruitor, este să știi că îi dai darul de a avea grijă de tine. Îi dai abilitatea de a-și aprinde energia masculină, deschizându-te pentru a-i primi darurile!

Stârnește sentimentul de a fi în siguranță

Stim ca acest lucru poate fi mai provocator, mai ales dacă ai fost rănita în relațiile anterioare. Dar o modalitate foarte bună de a fi mai feminina este de a te face sa te simti in siguranta. Dacă trebuie să lupți constant pentru a te proteja, mai mult din latura ta masculină trebuie să iasă și energia feminină se va ascunde în interior. Când nu te simți în siguranță ești păzita, ești în modul de luptă și acel mod de luptă este masculin.

DISTRIBUIE

RECENTE