Carti despre sanatatea mentala

Sănătatea mintală influențează fiecare aspect al vieții noastre, indiferent dacă suntem conștienți sau nu. Aceasta afectează modul în care gândim și simțim și ne ghidează în deciziile noastre și cum acționăm în jurul altor oameni. Sănătatea mintală are, de asemenea, un impact direct asupra sănătății fizice a indivizilor – o sănătate mintală slabă ar putea face o persoană mai susceptibilă la anumite condiții fizice cronice.

Bolile mintale au existat dintotdeauna. Din fericire, trăim acum într-o societate care începe să înțeleagă importanța discutării acestor probleme și oferirea acceptării persoanelor din viața noastră care se luptă cu bunăstarea lor mentală. In plus, exista si multe carti religie care pot ajuta persoanele care se confrunta cu o sanatate mentala precara. O sănătate psihologică îmbunătățită înseamnă o calitate a vieții îmbunătățită. Mulți terapeuți, psihologi și profesioniști din domeniul sănătății mintale au acceptat responsabilitatea de a continua educația noastră pentru sănătatea mintală cu cărți care discută totul, de la stresul zilnic până la depresie.

Aici, cele mai bune cărți de sănătate mintală pentru o bunăstare excelenta.

Alegerile noastre de top

Cazurile de pacienți oferă exemple din viața reală pentru oricine se confruntă cu depresie în propria viață sau în viața unei persoane dragi.

Am fost prea răbdători

Poveștile curate cu diligență despre experiențele de sănătate mintală ajută la ruperea stigmatelor care înconjoară atât de ușor spațiul de sănătate mintală.

Si acest lucru va trece

Un psihoterapeut folosește ore întregi de conversații cu pacienții pentru a prezenta modul în care indivizii se adaptează diferit în fața dificultăților.

Durerea neagră

Autorul abordează modul în care durerea emoțională afectează în mod unic comunitatea neagră și cum poate fi abordata direct, fără rusine.

Dețineți-vă Sinele

Psihiatrul holistic Kelly Brogan, MD, oferă alternative la medicație pentru tratarea tulburărilor de sănătate mintală.

Poate ar trebui să vorbești cu cineva

Această carte vă va face să vă simțiți auziți, în timp ce vă va încuraja să vă deschideți și să ajungeți la oamenii care sunt acolo pentru a asculta.

Kitul dvs. de instrumente pentru fericire

Oferă o înțelegere simplă a ceea ce este depresia și a ceea ce hrănește sau combate această depresie. O lista detaliata cu mai multe carti care merita citite, gasesti si pe ziaruldesibiu.ro.

Terapia cognitiv-comportamentală simplificată

Du conceptul de atenție la nivelul următor cu cele 10 strategii pentru îmbunătățirea sănătății mintale a indivizilor.

Fii calm

Un psiholog clinic ajută oamenii de toate mediile să-și gestioneze anxietatea și să facă față stresului în această lectură ușoară.

Dețineți-vă anxietatea

Mai degrabă decât o tulburare de care să-ți fie rușine, Brass îi încurajează pe cititori să privească anxietatea lor ca pe un aspect intim al cine sunt ei cu adevarat.

Indiferent daca te confrunti cu probleme de sanatate mentala sau te simti anxios si usor depresiv, aceste carti iti vor fi de un real ajutor. Cei care din diverse motive nu merg la un terapeut, pot apela cu incredere la carti despre sanatatea mentala. Acestea se vor dovedi a fi mai mult decat utile, mai ales atunci cand te confrunti chiar si cu o usoara depresie. 

DISTRIBUIE

RECENTE