Cat timp trebuie sa petreci intr-un studio de videochat pentru castiguri fabuloase?

In alegerea unui job, exista doua elemente fundamentale: pe de o parte veniturile pe care le poti obtine, iar pe de alta parte timpul liber pe care il ai la dispozitie, pentru a fi impreuna cu cei dragi si pentru a te bucura de propriile pasiuni.

Lipsa oricaruia dintre aceste doua elemente nu poate sa provoace decat probleme. Daca ai timp liber, dar nu si bani, nu il vei putea folosi asa cum iti doresti. Daca, dimpotriva, castigi sume importante, dar nu iti ramane timp pentru a le folosi in interesul si pentru placerile proprii, atunci ele devin, de fapt, inutile.

Una dintre activitatile care iti permit sa te bucuri in egala masura de ambele resurse este reprezentata de cariera ca model intr-un studio de videochat ca www.studio20.ro. Iata cum stau lucrurile in acest domeniu!

Programul flexibil – conditia pentru o viata fericita!

Cei mai multi angajati din Romania isi incep programul dimineata si il incheie dupa-amiaza tarziu, la o ora la care, mai ales iarna, este deja intuneric. Le ramane la dispozitie doar seara, iar daca au diferite activitati ce nu pot fi facute decat ziua, se confrunta cu reale probleme.

Intr-un studio videochat, exista o flexibilitate care iti permite sa iti organizezi viata in functie de propriile prioritati si sa poti sa fii prezenta in locurile care conteaza pentru tine. Programul de lucru este de 8 ore pe zi, insa iti poti alege, inaintea fiecarei saptamani, intervalul orar in care doresti sa te incadrezi.

Sunt posibile mai multe variante. Daca iti doresti acest lucru, vei incepe programul dimineata. Daca trebuie sa mergi la cursuri la facultate sau ai alte prioritati in prima parte a zilei, nu e nicio problema: vei incepe programul dupa-amiaza tarziu sau chiar la orele noptii.

Membrii site-urilor cu care interactioneaza un model dintr-un studio de videochat din Bucuresti provin din toata lumea, la ei acasa sunt diferite fusuri orare, astfel ca in permanenta exista suficienti barbati cu care vei interactiona si datorita carora vei castiga sume consistente de bani.

videochat

Cat se castiga din videochat

In primele trei luni de activitate, fiecare model de la Studio20 primeste, garantat, un venit minim de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de rezultatele pe care le obtine pe site-urile de divertisment pentru adulti.

Tot in perioada de inceput, un astfel de studio videochat de top le ajuta pe modele sa isi completeze garderoba si trusa de make-up. Daca va ramane in echipa cel putin trei luni, fata nu va mai trebui sa inapoieze banii, ci aceasta suma va fi considerata un cadou de bun-venit.

In plus, modelele sunt eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul brut de 50%. Este vorba de 5 bonusuri diferite, in valoare de 5% fiecare, acordate dupa cum urmeaza: pentru minimum 100 de ore lucrate intr-o perioada, pentru castiguri mai mari de 15 000 de dolari intr-o perioada, pentru o rata de conversie buna, pentru un comportament online perfect si pentru parteneriat pe termen lung.

Activitatea intr-un studio videochat este printre putinele care iti permit sa te bucuri in egala masura de timp si de bani! Incearca si te vei convinge!

DISTRIBUIE

RECENTE