Cum sa iei lucrurile pas cu pas atunci cand placi pe cineva

Daca ati intalnit o persoana cu care aveti o conexiune speciala, atunci trebuie sa aveti mare grija cum va purtati. Trebuie sa luati lucrurile pas cu pas pentru a nu pune nici un fel de presiune pe persoana cealalta. Iata ce ar trebui sa faci si ce anume sa nu faci daca intr-adevar placi acea persoana.

Exclude din start sexul

Indiferent de cat de mult te atrage o persoana, nu te gandi sa ajungi prea repede la sex. Mai bine te uiti la filme porno cu amatori si te masturbezi decat sa faci sex la primele intalniri. Lasa sa treaca cel putin doua, trei saptamani pana sa faci sex cu persoana pe care o placi. Astfel vei reusi sa o inciti mult mai mult si sa o cunosti mai bine pentru ca momentul intim sa fie unul excelent.

Ia lucrurile usor

Luand lucrurile usor atunci cand placi pe cineva inseamna a astepta sa cunosti mai intai persoana respectiva inainte de a da frau liber emotiilor si sentimentelor. Este de asemenea foarte important sa te asiguri ca si cealalta persoana arata interes. Poti astepta o perioada sa vezi daca iti raspunde in vreun fel sau altul, dar daca nu simte la fel atunci trebuie sa te orientezi catre altcineva. Nu forta lucrurile in absolut nici un fel. Rabdarea este cheia atunci cand placi pe cineva. Nu uita ca exista anumite persoane care au suferit foarte mult in trecut si acum sunt extrem de precaute atunci cand vine vorba de un potential partener. Invata sa faci diferenta dintre un om care este interesat de tine si un om care nu vrea inca sa se deschida si sa inceapa o relatie. Acest lucru te va ajuta sa fi mai linistit si sa stii cum sa pui problema pentru a cuceri persoana respectiva.

Pastreaza o atitudine pozitiva

O atitudine pozitiva este esentiala atunci cand iti doresti ceva. Acest lucru se aplica si in cazul unei potentiale relatii cu o persoana pe care o placi dar care inca nu s-a deschis suficient de mult. Incearca sa gandesti pozitiv si sa nu te simti demoralizat daca acea persoana nu iti raspunde inca asa cum ti-ai dori. Asta nu inseamna ca nu se va indragosti de tine. Unor oameni le ia ceva mai mult timp sa isi dea seama ce simt si ce isi doresc. Prin urmare, atitudinea pozitiva este esentiala.

De ce este bine să luăm lucrurile încet atunci când întâlnim cu cineva

Intotdeauna este nevoie de timp pentru a cunoaste pe cineva. Niciodata nu trebuie sa ne lasam dusi de val atunci cand ne place o persoana. Trebuie sa fim suficient de maturi emotional pentru gandi logic si limpede pana ce ajungem sa cunoastem persoana respectiva. Putem cunoaste o persoana in momentul in care aceasta isi lasa garda jos si se deschide. Foarte multi oameni uita de acest aspect si din acest motiv o dau efectiv in bara. Se grabesc sa ajunga la anumite puncte pe care si le-au stabiliti si forteaza lucrurile ceea ce duce la un fiasco total. Persoana cealalta se simte agasata si prin urmare se indeparteaza. Nu asa se cucereste un om, indiferent ca vorbim de o femeie sau de un barbat. Asadar, daca iei lucrurile incet, pas cu pas, atunci rezultatul va fi cu siguranta in favoarea ta. Plus ca, sa nu uitam, orice relatie care se vrea una stabila, are nevoie de o temelie puternica, temelie care se construieste treptat si in nici un caz deodata.