Cum sa nu te mai indragostesti

Fie ca tocmai treci peste o despartire sau ca incerci sa rupi tiparele de relatii negative, poate veni un moment in care pur si simplu nu doresti sa te indragostesti. Daca acest lucru descrie starea ta actuala, s-ar putea sa te lupti cu modul in care te simti. Poti face acest lucru concentrandu-te asupra ta pentru o vreme si implementand strategii pentru a-ti reduce sansele de a dezvolta sentimente pentru altcineva.

Daca vrei sa stii cum sa nu te mai indragostesti, citeste mai jos

Fa-ti cunoscuta dorinta de a ramane singur

Daca speri sa descurajezi potentialele pretendente sa fie cu tine, spune-le intentiile tale in fata. Anunta prietenii, familia si cercul social mai larg ca nu cauti dragoste. De exemplu, poti adauga ,,fericit singur” la profilurile tale de socializare, astfel incat intregul cerc social sa fie constient de intentiile tale. In acest fel, nu vor incerca sa te cupleze cu nimeni sau sa incurajeze pe altele sa te curteze.

Ramai ocupat prin atingerea obiectivelor tale

Evita sa te indragostesti concentrandu-te exclusiv pe cariera sau alte aspiratii. Elaboreaza un plan clar pentru atingerea obiectivelor tale si concetreaza-te pe aceste planuri. Retine ca a fi prea orientat spre obiective iti poate afecta conexiunile sociale daca nu iti faci niciodata timp pentru prieteni sau familie.

Solicita ajutor de la prieteni

Este imposibil sa stai complet departe de potentialele pretendente. Ai putea intalni cu usurinta pe cineva la serviciu sau in timp ce stai cu prietenii. Pentru a limita orice sentiment puternic, apeleaza la prieteni si familie pentru a-ti mentine in locul tau. Anuntai-i ca nu esti interesat sa te indragostesti si ca vrei doar prietenie. De exemplu, s-ar putea sa ceri unui coleg sa-ti reaminteasca obiectivele tale ori de cate ori te prinde razand prea tare la glumele colegei tale. Iar atunci cand cedezi si cauti intalniri cu femei Bihor, anunta-ti prietenii si roaga-i sa-ti aminteasca de ce ai ales sa nu te mai indragostesti.

Ai grija de tine

Ingrijirea de sine este importanta pentru vindecarea de rani emotionale. Implementeaza o practica regulata de a te ingriji si de a-ti pune propria sanatate si bunastare pe primul loc. Chiar daca ajungi sa te indragostesti, mentine aceste practici. O practica de auto-ingrijire ar putea implica consumul de mese hranitoare , exercitii fizice de cel putin 30 de minute pe zi, dormit sapte pana la noua ore in fiecare noapte si acordarea timpului pentru hobby-uri si pasiuni.

Indragosteste-te de tine

O modalitate excelenta de a reduce sansele de a te indragosti de altcineva este sa te indragostesti de tine. Uneori, oamenii sunt repezi sa sara in relatii atunci cand se simt neatractivi sau nedoriti. Cand iti acorzi atentie speciala, nu vei depinde de altcineva care sa o faca pentru tine. Aminteste-ti de ce esti minunat recitand zilnic trasaturile tale pozitive. Mergi la intalniri la restaurante frumoase, filme sau concerte. Complimenteaza-te asa cum ar face o alta persoana. Cumpara-ti si cadouri speciale. Odata ce te vei iubi pe tine, nu vei mai simti nevoia sa cauti afectiune la femei singure Brasov sau indiferent de locul unde te afli.

Obtine niste spatiu de la persoana respectiva

Cel mai important factor in controlul sentimentelor pentru cineva este reducerea timpului petrecut cu persoana. Evita persoana pe cat poti, daca este posibil. Daca nu o poti evita complet, asigura-te ca nu petreci timp impreuna singuri. De exemplu, daca aceasta persoana iti cere sa beti, sugereaza sa faci din aceasta o activitate, una de grup pentru a limita timpul singur cu ea.

Blocheaza persoana online

Tinerea pasului cu persoana online iti poate influenta in continuare sentimentele, asa ca distanteaza-te si acolo. Indeparteaza-te de profilurile ei de socializare. Daca acest lucru pare prea drastic, descarca o aplicatie care iti controleaza cu totul utilizarea retelelor sociale – daca nu te poti conecta la Facebook, nu-i poti urmari pagina. Angajeaza-te sa te deconectezi in perioadele in care esti cel mai aproape sa faci cyber-stalk. 

DISTRIBUIE

RECENTE