De ce sa-ti deschizi o firma online

Chiar daca in teorie vremurile tulburi nu par sa prezica o perioada adecvata de a deschide noi si noi afaceri, practica demonstreaza exact contrariul.

Vei fi surprins sa afli ca numarul companiilor ce s-au deschis inca de la sfaristul anului 2020 este in crestere, iar in 2021 nu va fi mai prejos.

Intr-adevar, poate fi destul de dificil sa deschizi o afacere fizica pornind de la zero astfel ca, afacerile online sunt o solutie viabila pentru oricine, oriunde te-ai afla pe Pamant.

De exemplu, poti inclusiv sa locuiesti in afara tarii si sa deschizi o afacere online pentru piata din Romania, pe care s-o gestionezi cu capital extern.

Pe cat de simplu sunt de realizat firmele si ideile de afaceri online, pe atat de simplu e si sa le promovezi in acest moment pe internet.

Bineinteles, dintotdeauna a fost nevoie de strategii si cunostinte in materie de promovare, dar solutii exista vaste.

Asadar, inainte de a spune STOP visului tau de a deveni antreprenor, ia in considerare ca ai putea avea succes si cu o afacere online la care poti contribui incepand de astazi.

De ce sa-ti deschizi o firma online?

–  Costuri mai mici

In timp ce pentru o afacere fizica ai nevoie si de un sediu, deci de un imobil achizitionat sau de inchiriat ce nu e intocmai ieftin, in online tot ce ai nevoie pentru o firma este un site.

Calculand per ansamblu costurile de gazduire, hosting, mentenanta, organizare etc. vei fi uimit sa afli ca afacerea ta se poate lansa chiar si cu cateva sute de lei.

Cat de profitabila va fi ulterior, depinde doar de tine si de cat de mult vei promova afacerea nou lansata.

– Timp pierdut mai putin

Daca la o afacere fizica trebuie sa analizezi teritoriul, sa faci nenumarate studii locale de piata si sa alegi cel mai bun punct de lucru, in mediul online exista loc pentru toata lumea.

Din nou, succesul depinde de cat de bine stii sa te “vinzi” in cele din urma, astfel incat sa devii cu usurinta recunoscut si sa ai profit cat mai repede.

Dar in mod cert vei economisi mai mult timp decat ai visat iar toate demersurile se vor realiza majoritar din confortul casei tale.

–  Gama si segment mai vast de clienti

Atunci cand afacerea ta este online poate fi descoperita mai usor de catre oricine, caci majoritatea oamenilor sunt conectati in permanenta la tot ceea ce inseamna servicii si produse cu ajutorul mediului online.

In acest mod si clientii pot economisi mai mult timp si mai multe resurse, datorita unicitatii si a competitivitatii dintre afacerile existente.

–  Modalitati mai simple de promovare

Promovarea fizica a ajuns intr-un punct cel putin anevoios, mai ales cu regulile actuale privind distantarea si nu numai. Insa, in online, totul e permis!

De la inscrierea intr-un registru de firme, pana la promovarea cu ajutorul unor vedete, promovarea prin reclama efectiva pe diferite pagini etc. totul e permis printr-o distanta de un click, direct din confortul casei tale.

Beneficiezi asadar de numeroase optiuni de promovare prin care-ti poti face recunoscuta afacerea si sa o valorifici la potential maxim. 

Vrei sa gasesti si mai multe informatii despre firme si afacerile pe care ele le deruleaza cu succes online intra pe www.unlink.ro pentru mai multe idei de afaceri online.