Kourtney Kardashian si Travis Barker au intampinat primul copil impreuna

Baietelul lui Kourtney Kardashian si Travis Barker este aici! Dupa cum a confirmat People pe 4 noiembrie, cuplul si-a intampinat primul copil impreuna la peste patru luni dupa ce Kardashian Barker si-a anuntat sarcina la concertul Blink-182 al lui Barker din Los Angeles, pe 16 iunie. Fondatorul Poosh a dezvaluit vestea tinand in sus o pancarta scrisa de mana pe care scria „Travis sunt insarcinata” (POPSUGAR a fost acolo pentru a asista la momentul emotionant). Cateva zile mai tarziu, cuplul a spus ca asteapta un fiu.

Inainte de nasterea copilului lor, Barker s-a grabit acasa in California din cauza unei „probleme de familie urgente”, a anuntat Blink-182 pe Instagram Story, in timp ce si-au amanat turneele europene la 1 septembrie. Cu cateva ore inainte ca vestea sa apara, Barker a postat o serie de fotografii de pe Instagram Povesti cu el vizitand o camera de rugaciune. Pe 6 septembrie, Kardashian si Barker au dezvaluit ca prima a trebuit sa fie supusa unei „operatii fetale urgente” din cauza complicatiilor sarcinii.

Perechea, care s-a casatorit de trei ori in 2022, a fost transparenta in ceea ce priveste calitatea de parinte, in timp ce si-au crescut familia amestecata impreuna. Kardashian are trei copii – fiica Penelope si fiii Mason si Reign – cu fostul Scott Disick. Barker mai are trei copii: fiica Alabama si fiul Landon, ambii pe care ii imparte cu fosta sotie Shanna Moakler, si fiica vitrega Atiana, fiica lui Moakler si campionul de box Oscar De La Hoya.

Kardashian si sotul ei au fost, de asemenea, deschisi cu privire la calatoria lor FIV, o parte din care a fost documentata in episoadele din „The Kardashians”. Cu toate acestea, in toamna trecuta, Kardashian a anuntat ca „deocamdata a terminat cu FIV” din cauza „impactului asupra sanatatii mele si – chiar si mental – hormonilor, medicamentelor”. Ea a adaugat: „Ma simt cu adevarat, ca daca ar trebui sa fie, se va intampla”.

DISTRIBUIE

RECENTE