Semne zodiacale care iubesc o provocare atunci cand gasesc un partener romantic

Multi oameni cred ca dragostea ar trebui sa fie usoara si lipsita de griji, dar este si plina de complicatii si ocazional durere de inima. De asemenea, nu ajuta daca persoana care te urmareste – sau cea pe care o urmaresti – iubeste provocarea mai mult decat premiul. In timp ce jocul putin greu de obtinut este in regula la inceputul unei relatii, unii oameni sunt doar atenti la urmarire si primesc un fior de la neatins. Sigur, a fi urmarit este distractiv si, in timp ce reunirea in cele din urma poate provoca focuri de artificii, dupa ce emotia initiala dispare, s-ar putea sa ajungi cu o relatie gresita.

Semnele zodiacale precum Racii si Capricornii iubesc sa fie intr-o relatie si se dezvolta pe baza armoniei. Pestii arata, de asemenea, dragostea fiind datatori in parteneriatele lor si nu le place sa se joace. Daca esti in cautarea unei relatii stabile, cauta acele semne cu care sa te huiduiesti. Cu toate acestea, daca iti place un pic de provocare, acestea sunt semnele zodiacale care te vor tine pe picioarele tale.

Berbecii sunt in mod natural competitivi si le place sa castige

Fiind primul semn zodiacal, Berbecii sunt lideri nascuti in mod natural si nu se dau inapoi de la orice provocari. Personalitatea lor puternica ii face sa se straduiasca sa castige in tot ceea ce fac, ceea ce se revarsa si in relatiile lor. Pentru ca sunt pasionati, Berbecii sunt adesea considerati agresivi, asa ca tineti cont de asta atunci cand sunt urmariti de acest semn de foc. S-ar putea sa trebuiasca sa stabiliti limite si sa fiti ferm cu ele. Cu toate acestea, odata ce vor avea unda verde, vor fi un partener extrem de loial.

Odata ce esti intr-o relatie cu un Berbec, pastreaza lucrurile de foc provocandu-le si incercand experiente noi. Fii pregatit sa-i lasi sa preia conducerea, deoarece le place sa fie sefii lucrurilor. Asta nu inseamna ca te vor trata ca pe un subteran – Berbecii sunt super afectuosi si adora sa arate asta. Poate fi greu sa le egalezi pasiunea, dar s-ar putea sa aiba suficient pentru amandoi!

Leii sunt tenace cand vine vorba de dragoste

Exista vreo surpriza ca leul zodiacului este un vanator natural? Ca rege – sau regina – al mandriei, Leii se considera lideri si dragostea fiind in centrul atentiei. Daca esti la o petrecere si vezi pe cineva comandand o multime, probabil ca este un Leu. Nevoia lor de lumina reflectoarelor inseamna ca pot fi putin dramatici, dar viata este doar o scena pentru Lei, iar tu vei fi actorul lor secundar. 

Odata ce un Leu isi pune mintea pe ceva, el face orice pentru a-l atinge, mai ales cand vine vorba de dragoste. Cu toate acestea, doar pentru ca leii sunt pradatori periculosi, asta nu inseamna ca leii sunt. Sigur, le place urmarirea, dar odata ce sunt intr-o relatie, sunt extrem de loiali si sinceri. S-ar putea sa fie putin posesivi, dar asta inseamna si ca sunt protectori fata de cei dragi. Leii tind sa-si raneasca sentimentele atunci cand simt ca atentia lor nu este reciproca, asa ca, daca esti interesat, asigura-te ca nu ii lasi sa te urmareasca prea mult timp inainte de a-i spune ca esti interesat de ei.

Balantelor le place sa flirteze

Daca exista un lucru pe care Balanta il iubeste, este sa fie indragostit. Fiind unul dintre cele mai cochete semne ale zodiacului, cea mai distractiva parte a unei relatii pentru ei este inceputul. Le place fiorul urmaririi – si le place sa fie urmariti! Acest semn de aer se refera la armonie si frumusete, dar nu ignorati Balanta ca fiind superficiala. Intelectul este important pentru ei, iar glumetele duhovnicesti fac parte din fiorul cand isi urmaresc interesele romantice.

Chiar daca sunt intr-o relatie, Balantelor inca iubesc urmarirea si nu le place cand lucrurile stagneaza, asa ca trebuie sa fie tinute cu atentie. Pentru ca sunt in mod natural flirtati, Balanta va incerca sa-i fermeze pe toata lumea – de la functionarul de la casa la stomatolog. Asta nu inseamna ca sunt serios interesati de ei. Balantele sunt pe placul oamenilor si vor doar ca toata lumea sa fie la fel de fericita ca ei. Deoarece acestui semn nu ii place conflictul, ei vor urmari pe cineva doar atat de mult timp inainte de a trece la urmatorul lucru stralucitor.

Sagetatorul aventuros iubeste fiorul urmaririi

Cunoscut sub numele de „arcasul”, semnul Sagetator este un razboinic feroce gata de orice lupta. Cei nascuti sub acest semn sunt sinceri si indrazneti, cu o inclinatie pentru a spune orice le este in minte. Sagetatorii sunt cautatori de senzatii tari care iubesc experiente noi, inclusiv intalnirea cu oameni. Sunt intotdeauna pregatiti pentru o provocare, ceea ce inseamna ca nu ii deranjeaza pe cineva care joaca greu de obtinut. De fapt, se bucura de el, asa ca daca ai ochii pe un Sag, tine-i sa ghiceasca mult timp.

In ciuda naturii lor aparent fugace, Sagetatorii au o busola morala puternica, ceea ce explica nevoia lor de a spune adevarul, oricat de dur ar fi. Acest semn de foc ii place sa rataceasca, asa ca nu-i tine legati sau se vor plictisi. Daca vrei sa-i mentii interesati, mergi la intalniri aventuroase cu ei, dar pastreaza lucrurile obisnuite. Lasa-i sa urmareasca si, odata ce sunt gata sa se angajeze, fii pregatit sa le dai o lesa lunga, astfel incat sa fie liberi sa fie sinele lor spontan.

DISTRIBUIE

RECENTE