Cea mai buna planta de apartament bazata pe semnul zodiacal

Se spune ca o planta legata de zodia ta aduce noroc si noroc in viata ta. Continuati pentru a gasi omologul plantei pe baza trasaturilor de personalitate ale semnului zodiacal.

Daca esti pasionat de astrologie, stii ca fiecare semn zodiacal are un set foarte distinct de trasaturi de personalitate. Deci, nu ar avea fiecare zodie o dorinta foarte diferita cand vine vorba de plantele lor de apartament? Cititi mai departe pentru recomandarile noastre de alegere a plantelor bazate pe semnul zodiacal.

1. Berbec

Micuta orhideea apusului

Berbecul Vibrant este un semn de foc fascinant, iar personalitatea ta indrazneata se potriveste cu orhideea portocalie la un tricou. In timp ce esti independent, iti place sa ai grija de cei care se bazeaza pe tine – si, in calitate de parinte mandru de plante, nu te va deranja sa te chinui cu aceasta! Orice orhidee este un prieten grozav de plante pentru o personalitate ingrijitoare precum Berbecul.

2. Leu

Monstera Deliciosa

Leii care intorca capul atrag lumina reflectoarelor oriunde ar merge. La fel ca Monstera Deliciosa, prezenta ta umple o camera si este imposibil de ignorat. De asemenea, leii iubesc lumina stralucitoare – la fel ca prietenul lor de plante. Fie ca este vorba de steaua lor conducatoare, Soarele sau de un stadion plin de fani adoratori.

3. Sagetator

Planta de cafea

Sagetatorii hipercinetici raman rareori fara energie si nu au nevoie de multa atentie pentru a creste si a se extinde. Acest semn de intretinere redusa si de mare viteza functioneaza pe „cofeina naturala” si, ca si planta de cafea, adauga o vibratie naturala fiecarui spatiu si scena!

4. Taur

Salon Palm

Taurii rezistenti si siguri de ei stiu cine sunt si ce le place si nu isi cer niciodata scuze pentru asta. Palmierul tropical de salon este o planta frumoasa, cu atitudinea de a merge cu fluxul, crescand mai inalt de zi cu zi, cu putin mai mult decat lumina soarelui, precum Taurul autosuficient.

5. Fecioara

Sortiment de suculente

De sine statatoare, cu o latura de pustnic, Fecioarelor nu le deranjeaza sa petreaca timpul singure. De fapt, s-ar putea sa o prefere! Acest semn regimentat iubeste un plan si sa aiba totul la locul lui. Fecioarele vor parinti cu bucurie o planta care urmeaza un program si tinde sa fie pretentioasa la fel ca ei, la fel ca suculenta Echeveria. Echeveriei ii place sa respecte o rutina, ca lucrurile sa fie intr-un anumit fel, altfel disconfortul este inevitabil.

6. Capricorn

Planta sarpelui lui Lawrence

Cel mai rezistent dintre semne, Capricornii sunt construiti pentru a rezista – de fapt, ei prospera supravietuind in conditii minimaliste. Cu cat te batjocoresti mai putin cu ele, cu atat mai bine, la fel ca planta sarpelui.

7. Gemeni

Sarpe cu clopotei Calathea

Gemenii versatili sunt jucausi si curiosi, precum sarpele cu clopotei Calathea si frunzele sale dezbracate de pensula. Nu exista un model stabilit pe care sa-l urmeze, nici un motiv unic pentru rima, si acesta este ceea ce face atat Gemenii, cat si aceasta planta unici!

8. Balanta

Feriga cu cuib de pasare

Balanta este condusa de Venus estetica si empatica, iar delicata si incantatoarea Feriga cu cuib de pasare emana, de asemenea, o frumusete rara. La fel ca aceasta planta, Balanta nu isi cere scuze pentru intretinere ridicata. La urma urmei, poti sa te bucuri de frumusetea si dragostea lor – un schimb echitabil pentru eforturile tale suplimentare, nu?

9. Varsator

Regina de marmura din Pothos

Varsatorul este o prezenta plina de viata in orice grup, la fel ca regina de marmura din Pothos. Ca semn al viitorului, Varsatorilor nu le place sa se lase tarati in drame. Ei prefera sa-si imagineze un maine luminos si sa raspandeasca fericirea, la fel ca aceasta planta.

10. Rac

Anthurium rosu

Racul este guvernat de luna si, ca si fazele lunare, dispozitiile acestui semn pot fluctua. Anthurium, sau planta Flamingo, de asemenea, curge si reflux – incoltind serii de infloriri pe tot parcursul anului. Si la fel ca acest semn zodiacal, sa-i acordati o atentie suplimentara nu strica niciodata.

11. Scorpion

Filodendron Verde

Scorpionul transformational atrage atentia fara a incerca. La urma urmei, au o latura secreta pentru ei si nu vor neaparat sa fie observati. Dar energia lor magnetica indreapta totusi capul, ceva ce au in comun cu Philodendron Green.

12. Pesti

ZZ Plant

Pestii sunt hranitori naturali, dar acest semn de vis se poate strecura in imaginatia lor, pierzandu-si seama de lucruri precum timpul, spatiul si programele de udare. Pentru semnul de apa grijuliu care nu prospera intotdeauna in lumea mondena, Planta ZZ va continua sa creasca si sa mearga, adaptandu-se la conditiile fluctuante, la fel ca pestele zodiacal.

DISTRIBUIE

RECENTE