Pozitii sexuale pentru un orgasm intens!

Noi va prezentam cateva pozitii sexuale pentru un orgasm intens, chiar obtinut simultan care va va relaxa si va va reda buna dispozitie!

 

Pozitia Regina

Iubitul tau va sta intins pe spate, iar tu trebuie sa te asezi deasupra lui, stand sprijinita in palme si miscandu-te circular, acuindu-ti spatele. Partenerul tau va avea acces sa te domine si sa-ti stimuleze usor clitorisul. Unghul de penetrare este foarte adanc, penisul mulandu-se pe peretii vaginului. Veti fi in scurt timp pe cele mai inalte culmi ale placerii!

 

Pozitia Toga

Tot ce trebuie sa faci este sa te intinzi pe spate si sa te lasi cu bazinul pe marginea patului. Iubitul tau va inghenunchea la marginea patului astfel incat sa-ti poti sprijinii picioarele pe umerii sai. In aceasta pozitie, el va simti foarte bine punctul tau G si vei ajunge rapid la orgasm, fara prea mult efort din partea ta.


Pozitia Gomora

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asezi pe spate, sprijinindu-ti gatul pe o perna si aducandu-ti genunchii la piept. Iubitul tau va ingenunchea in fata ta si te va penetra adanc. Aceasta este o pozitie foarte seducatoare, salbatica, care va promite un orgasm de neuitat.

 

Pozitia Compasul

Tu va trebui sa te intinzi pe burta, cu fundul ridicat si sa-ti asezi capul pe perne. El te va penetra usor sau salbatic, pe la spate. Puteti ajunge foarte rapid la orgasm si puteti incerca aceasta pozitie si in cazul sexului anal.