Sfaturi cum sa faci oamenii sa te placa

Uneori, lasarea oamenilor sa tine la tine este cel mai greu de facut din lume. Uneori, construirea acelei bariere in jurul tau ca ,,morocanos”, ,,lasa-ma-in pace” sau persoana care ,,pastreaza pentru ea insusi” poate parea o optiune mai usoara decat sa permiti oamenilor sa intre si sa le permiti oamenilor sa-ti sparga scutul. Sigur, poate fi infricosator sa fii vulnerabil si sa risti ranirea sau increderea unor persoane. Dar poate fi, de asemenea, extrem de satisfacator sa te conectezi cu alte persoane si sa lasi unii oameni sa se apropie suficient de mult pentru a te conecta cu adevarat.

Daca simti ca ai nevoie de mai multa afectiune si ca lumea sa te placa mai mult, dar nu stii de unde sa incepi, citeste mai jos

Ia in considerare ceea ce te-a determinat sa incetezi sa ai incredere in oameni

Ce lucruri ti s-au intamplat in trecut care te-au determinat sa ridici un perete in jurul tau, sa-i alungi pe oameni? Persoana / oamenii si evenimentele care au facut acest lucru fac parte din trecut si nu sunt o indrumare buna pentru toti oamenii sau viitorul tau. S-ar putea sa-ti place sa rezolvi ceea ce te-a determinat sa adoptati obiceiuri care ii tin pe oameni departe, fie prin terapie, fie facand propria auto-analiza.

Ai grija daca generalizezi mult despre ,,intreaga lume”

Este usor sa spui ,,fiecare fiinta umana este urata”, deoarece uneori te simti atat de intens in legatura cu lucrurile care nu merg bine in lume, incat te simti singur. Realitatea este ca nu esti singur in aceste sentimente si exista o multime de alti oameni care vad nedreptatile pe care le vezi, care simt durerea pe care o simti si care doresc ca aceasta lume sa fie un loc mai bun, si mai bland. Cand generalizezi despre faptul ca toti ceilalti sunt oribili, infricosatori si ingrozitori, tai potentialul de a te intalni cu oamenii care  pot aduce lumina in viata ta si care ti se pot alatura tie pentru a face bine in lume. Nici dragostea, in acest fel nu o vei putea gasi, caci vei respinge orice posibila partenera. Incearca sa fii mai deschis cu lumea si sa fii mai pozitiv. Daca nu-ti place contactul uman, incepe cate putin, exerseaza. Iar exersand poti pe paginile de matrimoniale, unde te poti conecta cu oamenii mintal si spiritual. Daca esti din Brasov, cauta fete Brasov si incepe sa comunici si sa-ti creezi o minte deschisa. Vei vedea ca odata ce incepi sa cunosti oameni frumosi viziunea despre lume ti se va schimba. Doar creeaza-ti cont pe pagina de matrimoniale si lasa-ti viata sa se schimbe.

Gandeste-te la modalitatile in care ti-ai dezvoltat mecanismele de aparare

S-ar putea sa fii in permanenta iritabil sau ursuz. S-ar putea sa fii foarte la subiect si doar sa dai cu ochii pe oameni. Indiferent de obiceiurile tale comportamentale care vizeaza alungarea altor persoane, este esential sa le recunosti, astfel incat sa poti lucra la oprirea lor. De exemplu, daca te ascunzi si nu faci contact vizual, va fi important sa incepi sa lucrezi pentru a putea face contact vizual si pentru a te simti confortabil vorbind cu alte persoane si a fi recunoscut.

Stabileste daca esti atras de oamenii viciosi

 Daca ai avut un complex salvator sau ai nevoie sa ,,remediezi oamenii”, atunci s-ar putea sa fi fost atras de tipuri gresite de oameni, in mare parte persoane vicioase sau care controleaza. Ai dreptate sa doresti sa te indepartezi de astfel de oameni, deoarece sunt daunatori, dar nu fiecare este asa si formeaza doar un procent mic din orice cultura. Exista o multime de persoane calde, grijulii, neconditionate, care inca mai asteapta sa fie gasite de tine. Ai grija sa nu te gandesti atat de mult la problemele lumii incat sa-ti pierzi inima. 

DISTRIBUIE

RECENTE