Top 3 tendinte fitness

Tendintele in materie de fitness se schimba de la un an la altul datorita inovatiilor aparute pe piata de profil. Daca te uiti peste datele agentiile seo, fitnessul ocupa o mare pondere in domeniile de interes pentru internauti. Tot mai multe companii dezvolta programe de antrenament menite sa acapareze interesul consumatorilor pasionati de un stil de viata sanatos. Trendul este unul clar: eficacitate maxima intr-un timp scurt. Lumea e extrem de ocupata si stresata de ritmul cotidian asa ca nu le ramane prea mult timp pentru sport. Drept urmare, antrenamentele scurte care ard un numar idicat de calorii sunt preferatele celor mai multe persoane.

Un rol important in succesul oricarui program de fitness o reprezinta campaniile seo realizate eficient, de catre specialisti in promovare online. Asa ca nu e de mirare ca cei mai multi oameni utilizeaza platformele digitale pentru antrenamentele lor de fitness. Iata cateva din cele mai noi tendinte in fitness:

1. Antrenamentele de tip HIIT

HIIT sau pe scurt antrenamente de tip circuit realizate la intensitate ridicata sunt la moda de cativa ani incoace. Un rol in succesul acestor antrenamente, pe langa rezultatele excelente, o are si promovarea constanta de tip seo realizata de multe companii internationale care scot pe piata anual programe diversificate de fitness.

Aceste antrenamente executate la o intensitate crescuta nu trebuie sa fie foarte lungi. Din contra, fiecare minut conteaza asadar chiar si un scurt antrenament de 15 minute va avea beneficii substantiale pentru corp. HIIT este incorporat inclusiv in antrenamente de dans, pilates sau yoga datorita faptului ca ajuta organismul sa arda mai multe calorii si sa lucreze muschii in acelasi timp. In plus, este un tip de fitness care ajuta mult la imbunatatirea capacitatii cardiovasculare.

2. Antrenamente online

Tinand cont ca ziua nu are decat 24 de ore, e destul de complicat sa mergi la munca, sa ai grija de copii, sa gatesti, sa faci cumparaturi si sa mai si gasesti timp pentru sport. Deoarece salile de fitness au un orar bine stabilit, esti conditionat de orele stabilite in program pentru a putea face sport. Iar daca nu ajungi la sala, ai ratat ocazia de a te antrena.

Din fericire, multi traineri au realizat ca exista o nisa in acest domeniu si ca pot face bani frumosi cu ajutorul promovarii de tip seo si au inceput sa creeze programe online de fitness pe care clientii le pot face din comfortul casei lor.

Daca la sala poti ajunge sa platesti o suma generoasa de bani pentru serviciile unui antrenor personal, antrenamentele online sunt mult mai accesibile si vin la pachet cu o multime de avantaje, precum: exercitiile sunt detaliate, adaptate pentru nivelul de fitness al fiecarei persoane si poti alege din mai multe tipuri de exercitii.

Poti alege sa faci atat programe de fitness online de la noi din tara sau de la traineri de sport din afara. In ultima vreme, multe sali de fitness din Romania ofera acces video la clasele lor deoarece si-au dat seama ca succesul unui business nu se rezuma doar la cateva servicii de seo, publicitate platita si fluturasi. Trebuie sa atragi cat mai multi clienti daca vrei sa ai un business infloritor.

3. Antrenamente cu propria greutate

Multe persoane care nu fac sport se plang de faptul ca sufera de diverse afectiuni care nu le permit sa efectueze exercitii cu greutati. Promovat de multi fitness influenceri specializati in tehnici seo, antrenamentele de tip bodyweight, executate fara alt tip de echipament in afara de propriul corp, sunt extrem de eficiente pentru intarirea masei musculare, imbunatatirea coordonarii si a flexibilitatii. Astfel, programele includ genuflexiuni, fandari, flotari si alte tipuri de exercitii combinate care lucreaza toate grupurile musculare intr-un singur antrenament. 

DISTRIBUIE

RECENTE