Afla totul despre zodia Taur!

Taurul este zodia cuprinsa in perioada 21 aprilie – 21 mai si reprezinta a doua zodie de pe cercul zodiacal. Semn de pamant, taurul este materialist si practic, guvernat de planeta Venus, cea care da talente artistice, senzualitate, bunul gust si gelozia.

 

Este capabil sa traverseze lungi perioade de munca, spre surprinderea tuturor, ei neputand sa tina pasul cu el. Sare in ajutorul celor care au nevoie de el, dar numai cand acestia trebuie sa iasa din dificultate. Cu calm, el reuseste sa rezolve problemele cu tact, insa nu se concentreaza pe mai multe activitati deodata.

 

Nativii din zodia taur sunt pasionati de gastronomie. Ei vor sti mereu care sunt localurile cu cele mai rafinate mancaruri si le recomanda celorlalti. Le place sa calatoreasca si daca gasesc oportunitatea sa plece, nu vor ezita s-o faca.

 

Deoarece tine foarte mult la securitatea familiei sale, taurul detine un control asupra resurselor financiare, dar fara sa fie zgarcit. Il atrag banii, posesiunile, proprietatile si economiile. Totodata este si foarte darnic si generos cu cei din jurul sau. Acest lucru il determina sa fie fidel. Fiind o gazda primitoare, el va face tot ceea ce este necesar pentru a se simti bine oaspetele si sa plece multumit.

 

Copiii din zodia taur se pregatesc de mici sa se detaseze de parinti. Ei isi doresc independenta fata de ei si reusesc sa faca acest lucru imitandu-i, ajungand uneori sa fie prea maturi pentru varsta lor. Copiii au inclinatii artistice, iar parintii ar trebui sa le acorde atentie deoarece ei doresc sa isi valorifice talentul.

 

Taurul cauta in general situatiile pasnice, nu ii plac conflictele sau dezechilibrele. In schimb, ii plac placerile vietii precum multa dragoste si sex, mancare, vin bun si confort. Nu ii place sa riste, de aceea este comod si prefera situatiile pe care este sigur. Insa din aceasta cauza, el ar putea rata multe sanse de-a lungul vietii daca este temator.

 

Taurii colectioneaza obiecte de arta, chiar daca nu sunt utile pentru acestia. Le place tot ce este frumos, inclunzand lucrurile de bun gust pe care le pastreaza cu mare atentie.

 

Compatibilitatea de 100% este cu persoanele din zodia Taur, Fecioara si Capricorn. Cu racii si pestii are compatibilitate de 80%. O relatie delicata in proportie de 60% o au cu cei din zodia Leu si Varsator. Scorpionii se incadreaza la un procent de 50% , iar sagetatorii si balantele pot prezenta o relatie dificila de aproximativ 20%. Nerecomandabil, la 10%, este relatia cu cei din zodiac Berbec si Gemeni.

DISTRIBUIE

RECENTE