10 semne ca partenerul tau tocmai a facut sex cu o alta femeie

Exista cateva semne fizice ca partenerul tau tocmai a facut sex cu o alta femeie. Aici va invatam tot ce trebuie sa stiti pentru a detecta infidelitatea.

Ne-a trecut prin minte indoiala ca este cu o alta femeie sau, si mai rau, tocmai a facut sex cu o alta femeie . Cum stiu daca partenerul meu mi- a fost infidel?

Ei bine, in acest caz aveti aceasta indoiala, vom impartasi teste bazate pe stiinta care va vor face sa descoperi adevarul.  

Ghid pentru a afla daca a facut sex cu altul

Primul lucru de care trebuie sa tii cont este ca trebuie sa astepti maxim 5 ore, din moment ce banuiesti ca a facut sex cu altul. Dupa citirea acestei note si verificarea acestor teste, va sfatuim sa discutati despre asta cu partenerul dvs., deoarece trebuie sa faceti fata situatiei.

1. Iti este greu sa ai o erectie

O optiune este ca poate avea o problema de disfunctie erectila, iar cealalta optiune este ca corpul lui nu raspunde, deoarece este obosit de la o intalnire sexuala anterioara care evident nu a fost cu tine.

2. Este nevoie de mult timp pentru a ejacula

In general, la prima intalnire sexuala este mult mai scurta decat a doua, deoarece in aceasta din urma corpul tau a fost deja descarcat si poate rezista mai mult. Cu toate acestea, daca prima intalnire sexuala dureaza mai mult decat este necesar, este pentru ca in mod clar au avut deja sex anterior.     

3. Putin material seminal

Daca partenerul tau tocmai a facut sex, corpul lui nu va putea produce mult sperma pentru urmatoarea intalnire. 

4. Testicule moi

Testiculele barbatilor sunt pline de sperma, daca au mult sperma testiculele par mai grele si mai ferme. Pe de alta parte, daca arata mai moi si mai usoare, este semn ca nu exista multa sperma.

  5. Are foarte somn

Dupa ce a facut sex, corpul vrea sa se relaxeze. Potrivit Dr. Ghosh, un orgasm bun produce la barbati efecte echivalente cu a lua trei pana la doua miligrame de diazepam (Valium). Din acest motiv, daca partenerul tau este mai somnoros decat de obicei, este pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o alta femeie.  

6. Vine acasa proaspat iesit din dus

Daca ajunge noaptea scaldat si nu este inscris la sala, este pentru ca ar fi avut relatii sexuale cu o alta femeie.

7. Miros de latex

Un alt test care nu esueaza niciodata este ca penisul lui miroase a latex, atunci cand se intampla asta pentru ca mirosul prezervativelor pe care l-a folosit i-a impregnat membrul si asta ar arata ca a intretinut relatii sexuale cu o alta femeie.

8.Miros de arome fructate

Daca organele genitale ale partenerului tau miros ciudat sau fructat, este pentru ca este posibil sa fi folosit un prezervativ cu acest parfum. 

9. Mai fericit

Dr. Paul Thompson, profesor de neurologie la Universitatea din California, cand o persoana este prea fericita este pentru ca a facut sex. „Exista o regiune binecunoscuta a creierului care este implicata in sentimentul de fericire”.

10. Schimbari bruste de dispozitie

Persoanele care au intretinut relatii sexuale cu altii au de obicei o mare povara a constiintei care ii determina sa aiba schimbari bruste de dispozitie. 

Aceste semne va pot confirma ca partenerul dvs. a avut relatii sexuale cu o alta femeie. Cu toate acestea, trebuie sa discutati cu el pentru a clarifica aceasta problema.

DISTRIBUIE

RECENTE