5 saptamani in baloane Orange – De vrei poti zbura si tu – Campanieeee

Ca sa vezi ca daca esti optimist si pozitiv, lucrurile bune apar rapid. Ca-s dupe colt. N-am apucat bine sa va scriu inteleptele randuri despre iesirea din criza si cum ar trebui sa cheltuim un ban in plus ca sa ne simtim bine si sa traim clipa, ca mi s-a si oferit posibilitatea sa va prezint ultima campanie Orange: 5 saptamani in balon.

Asa ca o sa va povestesc cat de clar si de frumos pot eu ce tre sa faceti ca sa zburati cu balonul cu aer cald pe deasupra orasului, ca eroii lu’ Jules Verne. Multumesc pentru atentie, povestea sta asa:

Orange va trimite in 10 orase 2 uriase baloane cu aer cald. Cu unul din baloanele alea poti zbura tu, daca stai in: Sibiu-Brasov (4-5 septembrie) ori Alba Iulia – Bacau (11-12 septembrie) sau Arad-Piatra Neamt (18-19 septembrie) si Baia Mare-Suceava (25-26 septembrie) ori poate Oradea-Targu Mures (2-3 octombrie).

Deci daca stai in unul din orasele inscriptionate mai sus, ori prin vecinatati, ori daca tragi o fuga pana acolo, ai sanse la zbor pe deasupra citadelei. Ca sa-ti faci insa rost de un loc in nacela trebuie sa mergi la un Orange Shop ori Orange store din orasele unde opresc baloanele. Completezi un talon de participare pana in vinerea saptamanii cu zborul. In week-end zbori. Un reporter si un fotograf de la Adevarul vor fi cu tine in nacela, asa ca ai sanse sa-ti vezi povestea in Adevarul ori pe paginile special create pe Twitter si Facebook.

Si se mai poate castiga ceva: un zbor deasupra Bucurestiului in week-endul 9-10 octombrie. Pentru asta tre sa faci niste fotografii misto cu baloanele Orange, le pui aici:  http://www.facebook.com/orangeromania si-ti convingi cati mai multi prieteni sa le voteze. Cei 3 care strang cele mai multe like-uri, au castigat zborul.  Pentru cei extra-Bucuresti transportul e asigurat de Orange.

Sa inchei cu una personala: pe cuvant ca cele mai frumoase vise ale mele sint alea in care zbor. Io personal, fara aparate care sa ma aeropurteze. N-am zburat niciodata cu un balon da’s convins ca ar fi sublim. Imi place teribil sa zbor cu avionu’. N-am zburat cu elicopterul dar nu m-as da inapoi. Nu m-as baga insa nici mort la un zbor cu racheta, in Cosmos – vorba aia, ca mi-e frica de spatiile alea nemarginite. Poate vine Vader si ma papa.

Mataluta-ti place sa zbori?