Adrian Mutu admite ca in casnicia lui cu Consuelo sunt cateva probleme!

Adrian Mutu, a vorbit in cadrul emisiunii “La Maruta” despre perioada mai grea prin care trece acesta in casnicia cu frumoasa sa sotie, Consuelo. Din pacate, fotbalistul nu va fi alaturi de familia sa de Paste.

Insa, Adi a spus ca desi nu va fi alaturi de sotia si fetitele lui de Paste, totusi le va trimite cadouri deosebite, inclusiv fiului sau Mario.

Fotbalistul a declarat surprinzator ca el nu este un vanator de sentimente si de aceea a avut grija sa atentioneze fanele sa evite localurile frecventate de el.

„Probabil că după 10 ani, voi fi acasă cu ai mei. Familia e în Republica Dominicană şi nu avem cum să ne vedem. Sunt vânător de sentimente, nu vânzător. Mie nu-mi plac cadourile, nu-mi place de ziua mea. 

Mă bucur când îi fac pe ceilalţi să zâmbească. De Iepuraş o să le trimit cenişte cadouri drguţe şi lui Mario şi fetiţelor. O să vorbesc cu soţia mea şi o să o întreb ce îşi doresc şi o să le trimit ceva. 

Mi-e dor de fetiţe, dar e o perioadă peste care trebuie să trecem. Bârfele nu afectează relaţia mea cu soţia mea, dar domnişoarele ar trebui să stea departe de restaurantele în care merg eu”, a declarat Mutu pentru „La Măruţă”.