Totul despre permanentul de gene!

Permanentul de gene a fost creat pentru a spori intensitatea privirii si pentru a o  accentua. Este un tratament inovator care infrumuseteaza genele si le reda sanatatea de care au nevoie. Efectul acestora dureaza intre 2 – 3 luni si genele par ca fiind date cu rimel. Se poate spune ca este visul oricarei femei care isi doreste gene superbe!

Aplicarea tratamentului consta in montarea unui bigudiu special din burete pe pleoapa superioara, inclunzand mularea genelor pe acesta. Apoi se utilizeaza o solutie de permanent, speciala pentru zona ochilor, ca sa nu fie afectata.

Solutia de permanent se sterge dupa aproximativ 30 de minute, apoi se aplica o solutie pentru fixare. Pregateste-te sa arunci clestele cu care iti faceai genele mai frumoase pentru ca nu vei mai avea nevoie!

Permanentul reda genelor o ondulare perfecta, un plus de stralucire si o privire intensa de durata. Mai nou, s-a descoperit obtinerea permanentului de gene in mai multe culori posibile, fara sa fie utilizati pigmenti daunatori. Acest rezultat va revolutiona lumea cosmeticelor.

Tehnica se bazeaza pe ondularea cat mai naturala a genelor, deoarece in ultimul secol, toate femeile tind sa isi faca genele cat mai lungi si curbate. Se folosesc produse de inalta calitate si se recomanda o operatiune pentru intretinerea genelor la 45 de zile.

Este considerate o inventie foarte buna deoarece poate inlocui aplicarea in mod repetat a genelor false si a extensiilor de gene. Rezultatul este satisfacator, deoarece tine mult si machiajul va fi mai bine realizat astfel.

Cauta acum cosmeticiana ta pentru aplicarea unui permanent de gene, sau gaseste un salon cu produse de calitate pentru realizarea acestuia!