Astrologie: Ce inseamna semnul tau Mercur si ce spune despre tine?

Fiecare dintre planetele din astrologie reprezinta o parte diferita a ceea ce suntem, asa cum v-am dezvaluit anterior in La Verdad Noticias cu ghidurile noastre cu hartile natale.

Cand ne gandim la planeta Mercur, este usor sa ne lasam mintea sa mearga direct la temutele sale perioade retrograde. Dar in astrologie Mercur este mult mai mult decat flashback-urile sale enervante.

Este planeta ideilor, a comunicarii si a schimbului de informatii, asa ca atunci cand avem o conversatie cu cineva sau ne gandim la ceva, semnul nostru zodiacal Mercur isi exercita probabil influenta asupra gandurilor si vietii noastre sociale .

A sti ce spune semnul tau Mercur despre personalitatea ta iti poate oferi o perspectiva asupra sinelui tau cosmic, mai ales cand vine vorba de modul in care gandesti, comunici si te exprimi.

Ce reprezinta Mercur in astrologie

Mercur este numit dupa zeul mesager rapid si inteligent al mitologiei romane , iar acest arhetip se traduce frumos in semnificatia sa astrologica. Mercur in astrologie este totul despre informatii.

Cum il absorbim, cum ne formam propriile idei cu el si cum ne exprimam lumii ideile despre el. La fel ca zeul mesager pentru care este numit, Mercur guverneaza comunicarea.

Dar este vorba despre mai mult decat comunicarea de informatii si ganduri. De asemenea, guverneaza problemele logistice, cum ar fi timpul, organizarea si mutarea dintr-un loc in altul. Este vorba despre modul in care gestionam timpul si ne asiguram ca logistica din viata noastra functioneaza fara probleme.

Cum sa-ti calculezi semnul de mercur

Pentru a calcula semnul Mercur, va trebui sa utilizati data si anul nasterii. Puteti cauta locatia dvs. zodiacala pentru data si anul nasterii dvs. intr-o diagrama online de tranzit Mercur, daca nu va deranjeaza sa parcurgeti sute de date.

Dar harta astrologica a nasterii iti va spune si semnul tau Mercur, asa ca cauta certificatul de nastere si consulta un astrolog profesionist pentru numarul sau foloseste un calculator online pentru diagrama natala pentru a afla acasa.

Daca aveti deja o copie a hartii natale sau o aplicatie de astrologie cu o diagrama a planetelor din harta dvs., aruncati o privire.

Ce poti invata din semnul tau de mercur?

Semnul tau Mercur serveste drept oglinda pentru modul in care comunicati. Priveste semnul zodiacal in care se afla Mercur pe harta ta si apoi cauta calitatile acelui semn.

Poate ca nu este acelasi cu semnul tau solar, dar te identifici cu acele calitati in situatii sociale? Semnul tau Mercur este probabil sa reflecte modul in care te exprimi si stilul tau de comunicare.

Daca inca nu te simti aliniat cu semnul tau Mercur, atunci aplecandu-te in energia sa zodiacala te poate ajuta sa te exprimi mai bine celorlalti.

Daca va este vreodata greu sa va exprimati punctul sau sa va gasiti ritmul intr-o situatie sociala, incercati sa imbratisati calitatile semnului dvs. Mercur si vedeti daca va simtiti mai confortabil sau mai eficient.

Imbratisarea acestor calitati este de asemenea utila atunci cand faci brainstorming idei noi sau incerci sa gasesti o solutie la o problema, deoarece semnul tau Mercur iti guverneaza si gandirea.

    DISTRIBUIE

    RECENTE