Au bombardat danezii Libia.

Mi se pare tragi-comic. Parca-i un viol in grup, executat de niste matahale asupra unei firave fapturi ce-i evident ca nu se poate apara. Eventual scuipa ori zgarie in timp ce-si ia de la unii si altii pumni in cap si lovituri sub coada.

Au bombardat danezii Libia… Ma intreb – pentru ca nu cunosc – daca danezii au luptat vreodata cu cineva de cand exista avioane pe lume. Ma intreb daca in afara bombelor aruncate la ei in tara, pe poligoane de antrenament, au avut cea mai vaga tentativa de a se razboi cu cineva. Sau de a marai la cineva in ultimele sute de ani. Zilele astea era oferta: cine mai vrea sa bombardeze Libia?

Io, io, io – au sarit mai multi mucosi. Unii dintre aia mai tari au stat pe sula lor. Si-au zis ca nu. Altii, tari si ei, n-au stat pe sula lor ca au treaba pe acolo, petrol, alea alea. Da’ multi mucosi au sarit: io io io.

Si danezii. Au bombardat si ei Libia, la adapostul zecilor si sutelor de avioane americane, franceze, britanice. Ma intreb acusi cum le-o fi dupa ce au dat de sange. Si macelul abia a inceput, va zic io. Masacrul abia urmeaza. Ca am trimis si noi in zona fregata noastra. Cu tun.