Avem salteeeeleeee, avem salteeeleeeee

Va mai amintiti povestioara mea despre cat de greu mi-am gasit saltea? Daca nu v-o amintiti, o aveti aici. Si cum in Univers functioneaza cu siguranta o lege a compensatiei, de azi avem salteeeeeleeeee. Da, aici pe blog, avem salteleeeeeeeee!!!  Si nu orice saltele, cele mai bune saltele. Cea mai mare gama de saltele, cel mai tare site de saltele. Da, io cel ce nu aveam saltea, va ofer acum saltele pe alese. Va introduc prin acest post ABSOLUT PUBLICITAR un nou partener, care comercializeaza salteeeeleeeee!

Trebuie sa va spun ca in perioada aceasta avem super oferte. Adica ceva reduceri bune, ba poate primesti si o perna daca iei o saltea. Ori o husa pentru ea. Si cate si mai cate. Esti din Bucuresti? Iti bate salteaua la usa in 24 de ore. Esti din tara? In 48 de ore a ajuns la tine. Avem si consilieri – da, exista consileri care te sfatuiesc ce se potriveste spatelui si somnului tau, lucram doar cu materiale din import, poti comanda online dar si telefonic. Avem saltele ortopedice si Super Ortopedice, Superioare si Premium, Medicinale, ce mai, avem di tăti. Si ca sa nu fie probleme cu prezenta voastra acasa (atunci cand va vine salteaua), livram si dupa ora 17 si ori week-end.   

Preturile? Pentru toate buzunarele, intrati si consultati tarifele aici www.saltele-online.ro sau puteti purcede prin bannerul praspat aparut, aflat in dreapta. Eu va spun cu mana pe inima ca o saltea e extrem de importanta. Pentru mine cel putin. In ceea ce va priveste, treaba voastra, io v-am anuntat de oferta.

Sper ca a fost un post publicitar reusit, va multumesc pentru atentie si somn usor!

DISTRIBUIE

RECENTE