Brad, Angelina, gripa si Doamna de Fier.

Mai tinerii cititori care nu stiu cine-i Doamna de Fier sint rugati sa intre aici, ca sa afle. Apoi sa treaca la istorisirea de azi.  

– Sarumnaaaa si la multi aaaani! Bine sanatoasa in 2010?  – i-am spus cu entuziasm Doamnei de Fier, bucuros ca o vad si ca diseara casa ne va fi “luna”.

– Deloc bine. Sint chiar nefericita.  – raspunde ea extrem de serioasa.

– Valeleu, dar ce s-a intamplat? – intreb ingrijorat, avand in vedere ca la ultima vizita ii murise cainele. Si nu mai are pe altcineva, decat pe sotul ei, deci…

– S-au despartit Brad Pitt si Angelina Jolie – raspunde, prefacandu-se ca-i extrem de serioasa si suparata.

Aha, are chef de hartuiala verbala…

– Pai, Doamna, nu era clar?!  Aia-i nebuna. Brad Pitt e om de treaba, asa-mi pare mie…

– Niste inconstienti amandoi. Cu 3 copii facuti acasa si alti 3 luati de pe te miri unde… Nu se gandesc la sufletele alea. Dar va spun eu, lesbianismul e de vina.

– Cine?

– Lesbiansimul. Ea e lesbiana. A fost inainte de a fi cu barbatii. Pe urma s-a dat la barbati.

– Si credeti ca mai conteaza asta acum?

– Bineinteles ca conteaza. Conteaza.

– Dar se parea ca a trecut cu succes de lesbianism si facea…treaba buna cu Billy Bob Thornton. Ati auzit zvonurile despre obiceiurile lor de imperechere? Cica foloseau lame si cutite in timpul… iubirii.

– Niste nebuni amandoi. Asa-i lumea, cand nu mai are ce sa faca, face tampenii. Pe urma vor mai mult si mai mult si nu mai au de unde. Si iubirea nu mai conteaza.

– Deci Brad nu a mai avut ce sa-i dea… Ea vroia mai mult si el nu avea de unde…

– Pai normal ca nu mai avea de unde. Eh, si gata, s-au despartit. Apropo, eu si domnul meu facem luna viitoare 49 de ani de casnicie. Pentru ca noi ne iubim si asta conteaza.  

Pauza. Privea in zare. Adica pana-n geamul extrem de murdar al masinii mele, ca nu-i chip sa vezi prin el. Oricum ea a fost operata de glaucom la ambii ochi, deci e suficienta aceasta “zare”.

– Dar cu gripa? V-ati vaccinat? – intreb.

– Nici vorba!

– Si nu va vaccinati?

– Am eu metodele mele sa tin boala departe. Citrice, mai putina carne, evit aglomeratia, oamenii dubiosi, sex mult.  – si a zambit smechereste. Am zambit si eu. Cum sa nu zambesti cand auzi asemenea recomandari de la o Doamna care are parul mai alb ca neaua.

– A, si in plus, am multa vitamina C. In cateva damigene.

Si mi-a mai tras o data cu ochiul.

CONCLUZII: Iubiti-va si tratati-va intens. Astfel veti tine gripa si despartirea departe.

PS: La Ponturi Gratis va spun de un serviciu de recrutare-verificare bone menajere. Va astept si pe voi acolo cu alte ponturi.

DISTRIBUIE

RECENTE

Previous article3 in 1
Next articleAlea alea de la altii.