3 in 1

In primul rand tre sa rezolv problema vaselor comunicante. Si nu vorbim de fizica, nu avem ahabar de asa ceva, ci de vasele nespalate de cu seara. Si e oarecum logic sa ai seara vase nespalate. Te intorci flamand ca un lup de la serviciu, e normal sa mananci mult si bine. Si sanatos, mai ales, in special daca mananci foarte tarziu si ceva foarte greu la ficati. Pai dupa ce ai mancat atat de copios, si ti-ai intins bucatele in cat mai multe recipiente, ti-e imposibil sa sari plin de entuziasm la chiuveta si sa le speli cu sarg si voiosie. Fluierand un cantecel.

E mult mai usor sa te lasi binisior pe canapea, cuprins de o placuta moleseala. Iar daca te-a cuprins si moleseala, poti sa pui cruce vaselor murdare. Ca nu-ti mai doresti sa le vezi dimineata. Dar dimineata iti doresti sa le vezi?! Abia te-ai trezit, esti buimac, abia te misti, abia te simti, abia mergi la baie, abia pui de o cafea. Efectiv nu ai cum sa speli vasele, ar insemna sa spargi 64% din ele, sa umpli bucataria cu apa si sa te umpli de draci. Le lasi pe diseara, cand te intorci de la serviciu obosit, flamand ca un lup, si tot asa. As putea trece pe vase de unica folosinta, as putea sa nu mai mananc seara ori as putea sa-mi iau o masina de spalat vase. Toata lumea care are e incantata.

In al doilea rand am observat in trafic tot mai multi soferi care conduc mai incet decat merg pietonii la pas. Probabil de teama sa nu consume benzina mai multa, ca-i criza. Isi fac rau. Daca tot merg atat de incet, ar putea sa-si lase masinile acasa si s-o ia si ei la picior. E sanatos. Stand in masina si mergand cu 17 km la ora, doar adauga minute pretiose sedentarismului. In plus ma scot pe mine din papuci. Ca de obicei prinzi cate unul de-asta pana aproape la destinatia ta, intotdeauna pe un drum cu o banda pe sens si linie continua. Azi m-am uitat la palaria unuia (vazuta din spate, ca nu avea tetiera) vreo 22 de minute. Pentru 7 zile nu mai suport sa vad palarii.

In al treilea rand ceva nu-i in regula cu alinierea astrelor. Am auzit ca Mercur e retrograd. Simt acut asta pentru ca de-o vreme imi apar foarte multe cheltuieli neprevazute dar niciun venit neasteptat. Am ajuns chiar pana acolo ca va trebui sa dau o parte din niste bani incasati pentru ceva. Pe vremuri v-ati concentrat intr-o zi extrem de ploioasa si ati adus soarele. Poate incercati sa va concentrati un pic si azi, sa inversati polaritatea asta daunatoare. Daca simt ceva la buzunar, promit sa va spun.

Al vostru,  

io.

PS: Pentru economii si consemnatiuni, va asteptam cu informatii la Ponturi Gratis.