Carmen Serban trece prin momente grele din cauza tatalui sau!

Cantareata trece printr-o perioada foarte dificila a vietii sale, suferind mult din cauza tatalui sau care este foarte bolnav si poate inceta oricand din viata. In ciuda acestora, Carmen Serban incearca sa fie puternica si sa se bucure din plin de momentele care au mai ramas in compania tatalui sau.

 

„Are zile în care se simte foarte foarte rău şi ne sperie tare. Vreau să pun binele în faţă. Nu vreau să mă gândesc că tatăl meu e pe moarte. Mai devreme sau mai târziu, toţi trecem prin momentele astea. 

Nici nu vreau să mă gândesc la asta, iar de mers acasă, merg foarte des. Nu se simte bine, dar ne bucurăm că trăieşte şi că este lângă noi.

 Tatăl meu a fost paralizat timp de 9 luni. A făcut mai multe operaţii. Primele două nu au avut niciun rezultat, iar la a treia operaţia la coloană şi-a reluat funcţiile motrice”, a marturisit cantareata la „Poveştiri adevărate”.

Carmen Serban isi pastreaza totusi increderea in bunul Dumnezeu care a sprijinit-o intotdeaua!

„Am avut o tumoare la sân de 5 milimetri care a crescut la 1,8. După dezvoltare personală şi rugăciune mi-am refăcut analizele şi tumoarea dispăruse ca prin minune”, a mai adaugat aceasta.