Ce as face daca as fi femeie. O zi.

Ehehe, haiducii mei, pai as starni senzatii si mi-as starni senzatii. In primul rand tre sa precizez ca as avea nevoie de o zi fara ciclu, fara boala. Si tre’ sa fiu o femeie aproximativ atractiva. Sa vedem ce as face:

1. As pune un barbat sa-mi ia tampoane. Doar asa, sa-i vad moaca si sa-i aud justificarile.

2. As face sex cu o femeie. Nu ma intereseaza barbatii si carnaciorii lor.

3. As trage un vant sonor intr-un magazin feminin intens populat, unde-i foarte liniste. Gen Mango ori Promod, sa fie multe doamne cu pretentii pe acolo. De fapt as trage doua parturi. Unul de deschidere, sa le atrag atentia, si unul mai prelung pentru obtinerea efectului final.

4. As trage un vant sonor intr-o casa de pariuri. Sa fie multi barbati si sa fie liniste. Deci nu in timpul unui meci. Sint sigur(a) ca reactia barbatilor ar fi mult diferita de cea a femeilor.

5. As face misto extrem de barbati letali cum ar fi Codin, Poponet, Alex Erbasu si mai sint cativa. I-as tapa ingrozitor de bani si pe urma le-as spune ca sint virgina absolut peste tot si asa intentionez sa raman. Cel putin in ziua aia, ca pe urma redevin barbat.

6. L-as vraji si pe fiul lui Casuneanu, pe pustiul ala de are Bugatti Veyron. Masina de peste un milion de euro. Si as intra cu Buggatiul intr-un copac.

7. As face sex cu doua femei.

8. As merge pe o plaja extrem de populata – ceva de pe la Mamaia si as scapa inghetata pe capul smecherilor care fac plaja la baldachine. Sper ca nu-s neamuri atat de proaste incat sa ma ia la bataie.

9. As face sex cu trei femei.

10. As naste un copil.

Domnilor, ce ati face daca v-ati feminiza pentru 24 de ore?

Dar voi, doamnelor, la ce v-ati deda daca ati purta “bagheta” pentru o zi?