Ce iti rezerva 2021, pe baza zodiei tale chinezesti

2020 a fost anul sobolanului, ceea ce inseamna de obicei reinnoirea si oportunitatea de succes in noi proiecte. Dupa cum stim acum, lumea a trecut printr-o schimbare distincta a vremurilor, dar nu asa cum spera cineva.

Turbulentele politice, tulburarile sociale, declinul economic si o pandemie globala o data la 100 de ani ne-au modificat grav viata. In timp ce 2020 poate parea ca a fost un dezastru epic, anul Sobolanului ne-a oferit o noua oportunitate: sa schimbam lumea in bine.

Fiecare an zodiacal chinezesc este definit de unul dintre cele cinci elemente. Viitorul 2021 va fi anul Boului de Metal si mesajul sau nu ar putea fi mai clar: succesul va veni pentru cei care muncesc din greu. In societatile agricole, boii sunt animale de munca fiabile si puternice. Ei erau responsabili de supravietuirea umanitatii. Deci, ceea ce se intampla in acest an continua pana in anul Boului de Metal pentru a finaliza, a-l impamanta, a-l aduce la rezolutia sa.

Iata ce pot face fiecare dintre semnele zodiacale chineze pentru a profita de beneficii in 2021, anul Boului Metalic.

Sobolan

Acestea sunt vremuri dificile si, prin urmare, o imagine roz nu poate fi pictata pentru nimeni. Dar relativ vorbind, Sobolanul se afla intr-o pozitie buna in acest an. Toata lumea va trebui sa dea totul din 2021, dar din fericire pentru Sobolan, munca este putin mai usoara atunci cand esti prieten cu seful.

Bou

Alte semne zodiacale chineze vor fi rugate sa-si intensifice eforturile in acest an, dar pentru Boi, este timpul sa profite de beneficiile eforturilor cumulative pe care le-au facut an de an, an.

Tigru

Tigrul este unul dintre semnele animale care vor trebui sa invete cum sa se adapteze la etica muncii Boului. Dar daca Tigrul isi controleaza temperamentul si nu este prea rebel, ar putea fi un an foarte bun pentru el.

Iepure

La fel ca si Tigrul, Iepurele ar putea lupta si in anul Boului. Ar putea fi o provocare din cauza standardelor nerealiste din partea celorlalti. Fii rabdator si stii ca este in regula daca munca ta nu este recompensata imediat.

Dragon

Anul 2020 a fost – din nou, relativ vorbind – un an norocos pentru Dragon. Dar, in anul Boului metalic, nu presupuneti ca totul vi se va inmana imediat.

Sarpe

Sarpele va fi putin mai bine in 2021 comparativ cu 2020, anul Sobolanului. Fiti constienti de modul in care abordati subiecte dificile si de modul in care gestionati anumite relatii.

DISTRIBUIE

RECENTE