Ce te plictiseste intr-o relatie in functie de zodie

Berbec. Berbecii sunt niste optimisti din fire, asa ca vor sta departe de persoanele care vad doar jumatatea goala a paharului. Intr-o relatie uraste sa stea alaturi de cineva lenes, care nu depune niciun efort de a-si depasi situatia.

Taur. Persoanele nascute sub zodia taurului sunt foarte directe si nu le place jocul “de-a relatia”. Asa ca se vor plicstisi si enerva la culme atunci cand partenerul face crize de isterie, este mai tot timpul suparat sau are toane.

Gemeni. Gemenii sunt de cele mai multe ori duplicitari si foarte curiosi. Se vor plictisi langa un partener imediat, mai ales daca nu ii satisface dorinta de nou (experiente noi, sporturi noi, vacante in locuri nestiute de catre geaman).

Rac. Racii sunt persoane foarte calme si carora rutina le este foarte pe plac. Asa ca se va plictisi de un partener care se schimba mereu, vrea tot timpul altceva, modificandu-i starea de calm a racului.

Leu. Lei sunt persoane foarte puternice, si asta se asteapta si de la partener. Asa ca va trebui sa fii o persoana puternica, hotarata, neinfricata si curajoasa pentru a-i fi pe plac leului, deoarece uraste foarte mult comportamentul timid.

Fecioara. Fecioarele nu isi pierd timpul cu oricine si sunt foarte greu de sedus. Intr-o relatie ii plictiseste partenerul care nu le da atentie sau care nu se implica prea mult. Fecioara va renunta repede la partener daca i se pare ceva suspect.

Balanta. Persoanele nascute sub semnul balantei aprecieaza foarte mult afectiunea si dragostea pe care o primeste de la partener. Asadar, balantele se vor plictisi rapid de un partener care nu le da atentie si pentru care nu se simt important.

Scorpion. Scorpionul adora sa descopere lucruri, persoane sau situatii pe care nu le-a mai intalnit. Asadar va fi plictisit de un partener care nu este manat de dorinta de cunoastere. Scorpionii sunt persoane foarte inteligente, asa ca nu vor accepta o relatie cu cineva mai prejos.

Sagetator. Sagetatorii se plictisesc repede prin definitie, asa ca nu te mira daca astazi ii place un lucru iar pana maine deja s-a plictisit. Cand vine vorba de relatia de cuplu, sagetatorul se plictiseste alaturi de un partener cu care nu are parte de distractie, de aventura si de relaxare.

Capricorn. Inca un nativ obisnuit cu rutina, capricornul nu va aprecia schimbarile bruste si neasteptate din viata lui. Insa se plictiseste repede de o persoana care nu ii impartaseste idealurile si care nu il sprijina pe deplin.

Varsator. Varsatorii nu sunt adeptii traditiilor sau a lucrurilor deja stabilite. Daca vrei sa nu plictisesti un varsator, cel mai bine ar fi sa nu ii spui ce sa faca, unde sa mearga sau cum sa se poarte, deoarece nu vei face decat sa il indepartezi de tine.

Pesti. Pestii sunt persoane calme, carora le place relaxarea. Asa ca se va plictisi la culme de un partener cicalitor sau vesnic nemultumit. Atunci cand se indragostesc isi aleg un partener la fel de visator si romantic.

DISTRIBUIE

RECENTE