Cele mai frumoase carti de dragoste din toate timpurile

 Cu totii avem nevoie de putina dragoste in viata noastra, iar o modalitate de a o obtine este in paginile romanelor noastre preferate. Orasulciteste.ro va prezinta cele mai populare romane de dragoste scrise vreodata. Lista este un vis al unui romantic: un titlu al reginei Nora Roberts, clasici precum Jane Eyre si Gone With the Wind si povesti contemporane fierbinti. Indiferent de gustul dvs., acest clasament este locul de pornire daca aveti chef de o poveste de dragoste.

“Gone With The Wind” de Margaret Mitchell

Acest roman epic castigator al lui Pulitzer din 1937 – pe care Goodreads il numeste „una dintre cele mai populare carti scrise vreodata” – spune povestea domnisoarei principale, Scarlett O’Hara. Frumusetea din Sud lupta pentru dragostea vietii sale si pentru pastrarea plantatiei familiei sale in mijlocul razboiului civil si al erei de reconstructie.

“The Thorn Birds” de Colleen McCullough

Un alt element de baza al genului,  The Thorn Birds este o saga romantica, cu actiunea in salbaticia australiana, urmand povestea familiei Cleary de-a lungul deceniilor. Povestea centrala se concentreaza pe singura fiica Meggie si pe iubirea interzisa pe care o imparte cu un preot.

“Dark Lover” de JR Ward

Primul dintre cele 16 romane din seria lui JR Ward,  Black Dagger Brotherhood , il urmareste pe liderul vampir de rasa pura, Wrath, intrucat acesta se indragosteste neasteptat de Beth, care a fost introdusa rapid intr-o lume paranormala intriganta.

“Bared to You” de Sylvia Day

Prima dintre cele cinci carti din aceasta serie erotica – pe care multi recenzori o compara cu saga 50 Shades of Grey – aceasta poveste se concentreaza pe personajele principale Eva si Gideon. Ambii sunt supravietuitori ai agresiunii sexuale din copilarie, dar lucreaza pentru a-si depasi traumele in speranta de a avea o relatie sanatoasa si stabila.

“Tangled” de Emma Chase

Tangled este o poveste clasica in care bogatul om de afaceri plin de viata Drew se indragosteste de noua sa colega de munca, ambitioasa si frumoasa Katherine.

“Notebook” de Nicholas Sparks

Intr-una dintre cele mai cunoscute carti ale lui Nicholas Sparks, suntem rasfatati cu povestea de dragoste a lui Allie si Noah care, in ciuda anilor de separare, isi gasesc intotdeauna drumul inapoi unul catre celalalt.

“The Rosie Project” de Graeme Simsion

Un bestseller international, The Rosie Project, este povestea personajului principal Don Tillman, un profesor de genetica inadaptat social care este hotarat sa-si gaseasca o sotie. Cu ajutorul „Proiectului Sotiei”, un sondaj stiintific de 16 pagini, o gaseste pe Rosie ,  o partenera improbabila care in cele din urma isi castiga inima.

“The Quotient Kiss” de Helen Hoang

Aceasta poveste neobisnuita o are in prim plan pe Stella Lane, in timp ce se straduieste sa afle mai multe despre intalniri si sex, angajand escorta Michael Phan, de care in cele din urma se indragosteste nebuneste.

“Burn for Me” de Ilona Andrews

Cea mai vanduta autoare conform New York Times, Ilona Andrews, lanseaza o noua serie Hidden Legacy, in care o femeie trebuie sa-si puna increderea intr-un barbat seducator, periculos, care declanseaza o dorinta si mai periculoasa … Nevada Baylor se confrunta cu cel mai dificil caz din cariera de detectiv – misiunea de sinucidere pentru a aduce un suspect intr-un caz volatil.

DISTRIBUIE

RECENTE