Cum sa-mi recuperez fostul daca simt ca nu ma mai iubeste

Cand povestea de dragoste pe care o traim cu o persoana se termina, este normal ca dorinta ca lucrurile sa revina la cum erau la inceput. Prin urmare, nu ar trebui sa te simti rau daca in acest moment vrei ca acea persoana sa revina alaturi de tine. In cazul in care ea a fost cea care a decis sa puna capat relatiei sau ea este cu o alta persoana, readucerea ei cu tine nu este ceva imposibil de realizat.

Uneori neintelegerile, confuzia sau un moment de furie ne fac sa spunem lucruri pe care ulterior le regretam sau sa nu luam cele mai bune decizii, de aceea am sa-ti arat cateva lucruri pe care ar trebui sa le faci daca vrei. partenerul vrea sa fie din nou langa tine.

EVITATI CONTACTUL CU EL

In primele zile inainte de despartire vei avea o dorinta enorma de a sti ce face fostul tau partener, in afara de asta suntem atat de obisnuiti cu rutina incat ne va lipsi compania si discutiile lui, totusi cand vrei sa-l recastigam nu asta este mai convenabil. Este mai bine sa-i oferi spatiu si timp sa se gandeasca bine. Lasa-l sa-ti fie dor de tine ca sa revina la tine, in caz ca il cauti , iti va arata mereu ca ai nevoie de el, ceva neatragator pentru multi oameni.

CONCENTREAZA-TE PE TINE

Acum ai suficient timp de petrecut cu familia, prietenii si facand acele lucruri care iti plac atat de mult, te poti bucura si de singuratate. Trebuie sa iei acest moment ca pe o oportunitate de a te rasfata, de a te rasfata, de a identifica toate lucrurile pozitive pe care le gasesti in tine si de asemenea pe cele care nu-ti plac si daca iti doresti, incearca sa le schimbi.

NU ITI MAI URMARI PARTENERUL

Aparand „intamplator” in locurile in care stii ca va fi, trimiterea de mesaje, sunarea nu te va ajuta cu nimic daca ceea ce vrei tu este ca el sa se intoarca de partea ta, dimpotriva. Trebuie sa astepti timpul prudent pentru a relua contactul, daca faci asta curiozitatea de a sti ce faci sau daca esti mai fericit fara prezenta lor va creste in celalalt.

DEVENI PERSOANE DE CARE PARTENERUL TAU S-A IDRAGOSTE

Responsabilitatile, problemele si alte lucruri ne fac sa ne schimbam comportamentul. Iti amintesti cum erai cand te-ai cunoscut? cu siguranta acea persoana a vazut in tine calitati pe care nu le-a gasit la altcineva. Corecteaza obiceiurile proaste pe care le-ai dobandit, incearca sa ai o atitudine pozitiva, zambeste din nou asa cum ai facut inainte si arata-ti ca esti o persoana care pastreaza vie bucuria de a trai.

Imbunatatiti-va aspectul

Incearca sa faci o schimbare in imaginea ta, asta nu cu scopul de a-l face pe fostul partener sa observe ceva diferit, ci pentru ca stima ta de sine sa fie hranita. Uneori, o despartire ne ajuta sa ne aratam si alte aspecte ale vietii, dupa schimbare s-ar putea sa nu mai vrei sa te intorci la fostul tau, din moment ce te simti bine cu tine insuti.

FARA MASA

Nu exista nimic mai neplacut decat o persoana dependenta sau una care nu stie tot ce merita. De aceea, daca ceea ce iti doresti este sa-ti recuperezi interesul fostului tau, trebuie sa incetezi sa le spui tuturor ca aceasta situatie te-a ranit si sa-i rogi sa mijloceasca la fostul tau partener pentru ca acesta sa se intoarca. Nici macar cautarea acestuia nu este recomandata. Deci ceea ce trebuie sa faci este sa-i arati ca poti fi fara compania lui.

Aminteste-ti ca daca nu te iubesti pe tine insuti, nimeni altcineva nu o va face pentru tine, asa ca aratandu-i acelei persoane ca poti trai fara ea este modul in care se va intoarce la tine.

    DISTRIBUIE

    RECENTE