De ce sa-ti parchezi masina langa aeroport

Acest material poate ti se va parea dubios la prima vedere, pentru ca sigur nu vei lua in considerare nici in ruptul capului ideea de a-ti parca masina la aeroport si de a merge pana in Centrul Vechi sau catre alte destinatii mai departate cu metodele de transport in comun sau pe jos. In fond, de ce-ai face asta cand poti sa te deplasezi cu masina ta personala si cand nu ai treaba intr-o zona atat de indepartata?

Avantajele parcarii masinii langa aeroport

In mod evident nu ne referim la parcarea masinii oricum, ci intr-o parcare privata de tipul celei de la parcare Otopeni. Avantajele sunt multiple.

In primul rand, indiferent de ora, cu siguranta ai remarcat cat de aglomerat este Bucurestiul si cat de anost pot fi momentele in care dureaza mai mult timp sa iesi din ambuteliaj decat sa ajungi la destinatia propriu-zisa. Ori asta inseamna timp pierdut, nervi si benzina. Iar daca ai o masina impunatoare ce are un consum ridicat, si bugetul alocat va trebui sa fie pe masura.

Poti apela in schimb la alternativele de mers cu transportul in comun sau poti opta pentru biciclete, trotinete, mai ales daca aveti un astfel de mijloc de deplasare. Este o forma sustenabila de sport care va va ajuta la mentinerea sanatatii si care totodata va va ajuta si sa faceti economii de resurse si energie.

De altfel, daca aveti de calatorit catre o destinatie si va deplasati cu avionul sau daca asteptati pe cineva sa se intoarca, va poate fi dificil sa gasiti un loc de parcare liber in aceasta zona, cu atat mai mult unul pe deplin sigur. Insa, rezervandu-va locul online la parcare Otopeni aveti garantat un loc. Si va puteti deplasa cu usurinta bagajele fara a depune eforturi foarte mari.

Un alt avantaj este insusi cel de siguranta. Nici un astfel de loc indepartat nu scapa adesea de pericole sau de persoane nedorite. Iar oamenii specializati si/sau camerele de supraveghere sunt intotdeauna de folos. Parcarea privata s-a gandit la toate aceste aspecte si ofera o mentenanta in permanenta, astfel incat nu existe loc de probleme.

De altfel este un loc mult mai sigur, mai sigur decat sa-ti parchezi masina oriunde apuci in jurul locuintei proprii, in timp ce esti plecat zile la rand, fie sa te bazezi pe ideea ca “tie nu ti s-ar putea intampla niciodata”.

De ce sa te expui cand poti sa previi?