Decorarea unei incaperi cu tapet

Nu credeți pe nimeni care vă spune că tapetul este învechit. Sigur, alegerea tapetului floral luminos pentru întreaga casă ar trebui să rămână în anii ’70, dar există încă multe alte modalități proaspete și unice de a decora cu tapet. De fapt, încorporarea tapetului în decorul casei dvs. poate oferi o estetică distractivă și modernă, care va fermeca pur si simplu. 

În plus, puteți decora cu tapet cu foarte mare usurinta, mai ales pentru ca acum există atât de multe opțiuni excelente pentru tapetul detașabil. Așadar, citiți mai departe și inspirați-vă pentru a avea o locuinta minunata. 

Transforma zona scarilor

Acoperind peretele din zona scărilor cu tapet, veti reusi sa creati o estetică distractivă și jucăușă. Puteți să tapetați chiar si fiecare treapta de scară sau alternativ, în funcție de aspectul pe care doriți să îl obțineți. Dacă doriți să adăugați caracter și un aer sic la o scară plictisitoare, pur și simplu găsiți un model de tapet adeziv excelent pe gustul dvs din gama variata de modele de pe https://cozzy.ro! Poate fi cel mai simplu mod de a actualiza aspectul scarilor.

Adauga tapet in dormitor

Exista numeroase modele de tapet care se vor potrivi excelent in orice dormitor. Daca ti se pare ca dormitorul tau este un pic cam monoton, atunci opteaza cu incredere pentru tapet. Nu iti recomandam sa tapetezi toti peretii pentru ca atunci camera va parea foarte incarcata. Insa, ce poti face este sa aplici tapetul pe un singur perete. Alege peretele pe care este asezat patul si vei vedea cat de excelent va fi rezultatul.

Transformă un raft de cărți 

Dacă aveți un raft vechi intr-un colt al camerei si totul pare foarte sumbru, atunci puteti lua in considerare adaugarea unui tapet atractiv in acea zona sau chiar pe raftul de carti. Acesta este un proiect rapid și ușor pe care îl puteți finaliza în mai puțin de o oră, dar care are un impact mare asupra esteticii unui spațiu. Puteți opta pentru un tapet luminos, cu modele sau puteți opta pentru un design mai subtil, care oferă un plus de eleganță. În orice caz, veți transforma imediat aspectul spațiului dvs.

Creați jaluzele Peek-a-Boo

Acum aceasta este cu siguranță o mișcare neașteptată. Dacă doriți să găsiți un loc cu adevărat distractiv și unic pentru tapetul dvs., luați în considerare tapetarea jaluzelelor. În acest fel, când jaluzelele sunt închise, veți avea un model luminos și frumos de admirat. Tapetarea jaluzelelor necesita un pic de răbdare și precizie, dar cu siguranta veti obtine un rezultat fermecator. Daca aceasta idee nu vi se pare foarte interesanta, atunci puteti opta pentru tapetarea peretelui in care se afla fereastra, pentru un efect modern si atractiv.

Fii cat mai creativ

Iată un secret de designer foarte bine păstrat: nu este nevoie să cheltuiti o mică avere pe arta de perete atunci când decorati o cameră. De fapt, puteți avea un impact mare asupra unui spațiu cu ceva la fel de simplu ca tapetul. Puteți tapeta panouri încadrate pentru o atingere artistică într-o cameră sau puteți decupa o bucată de tapet și o puteți agăța într-o ramă de sticlă pentru o piesă de artă rapidă, dar atractivă. Tapetul nu este excelent doar pentru perete, ci si pentru anumite piese de mobilier. De aceea, variantele pe care le ai la indemana sunt numeroase, astfel incat sa obtii rezultatul pe care il doresti.