Ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati viata intima

 Pentru ca viata intima sa fie una implinita chiar si dupa cativa ani de relatie, este important sa faceti unele lucruri. Atat tu cat si partenerul tau trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

Comunicați cu partenerul dvs.

Cuplurile care vorbesc unul cu celălalt despre dorințele lor au sex mai bun și o relație mai sănătoasă. Spuneți partenerului dvs. ceea ce vă place și nu vă place. Împărtășiți cele mai intime fantezii și dorințe. Dacă sunteți prea timizi să spuneți acele gânduri private cu voce tare, scrieți-le intr-un jurnal pentru ca partenerul dvs. sa le poata citi. De asemena, folositi jucarii pentru adulti de pe esexshop.ro pentru un sex intens si fierbinte.

Încercați ceva diferit

Atingeți-va reciproc în moduri noi. Încercați diferite poziții sexuale pentru a vedea care se simt cel mai bine. Îmbrăcați-vă în costume și jucați diverse personaje (asistenta medicală, cowboys). Urmăriți un film murdar împreună. Aduceți jucăriile sexuale in dormitor, precum un vibrator, margele anale sau pene.

Programati timp pentru intimitate

Indiferent cât de mult va doriti să faceți sex, programul dvs. ocupat va poate sta uneori în cale. Deci, programeaza-ti partidele de sex ca si cum ai programa alte evenimente importante.  Setarea unei date vă oferă timp să vă pregătiți pentru o partida de sex fierbinte. Alegeți ore când știți că nu veți fi obosiți sau distrași.

Exercițiu

Exercitiile fizice ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. Va ofera mai multa energie si va stimuleaza libidoul. Prin urmare, va veti putea bucura de partide de sex mult mai intense si provocatoare. Puteti alege sa mergeti la o plimbare prin parc, sa va plimbati cu bicicleta sau sa mergeti la sala de fitness. Indiferent de alegere, rezultatul va fi unul pozitiv in ceea ce priveste viata intima, si nu numai.

Nu vă grăbiți

Indiferent cât de ocupați sunteți, sexul este o activitate pe care nu ar trebui să o grăbiți. Nu sariti peste preludiu. Acele minute suplimentare pe care le petreceți pentru a va atinge si a va saruta reciproc va face partida de sex mai plăcuta. Când încetiniți ritmul, aveți și mai mult timp să petreceți cu partenerul dvs. Asta e bine pentru relația ta în ansamblu.

Utilizați lubrifierea

Corpurile femeilor își fac în mod natural propriul lubrifiant, dar uneori este în cantitate mica. Modificările hormonale în jurul perioadei de menopauză pot provoca uscarea vaginală care face ca sexul sa fie dureros. Un lubrifiant pe bază de apă este cel mai sigur pentru a fi utilizat cu prezervative. Dar lubrifianții pe bază de silicon sunt mai puțin iritanți pentru sexul anal.

Fii afectuos

Nu fiecare întâlnire romantică trebuie să se încheie cu sex. Tu și partenerul tău puteți găsi plăcere în multe alte moduri. Faceți o baie împreună sau oferiti-va reciproc un masaj senzual. Oferiti-va reciproc orgasmul prin masturbare. Învățați reciproc cum vă place să fiți atins. Pentru a afla mai multe despre cum iti poti imbunatati relatia, acceseaza incisivdeprahova.ro.

Relaxati-va

Sexul ajuta la eliberarea stresului. După o zi grea, faceți ceva împreună pentru a vă relaxa. Ascultați muzică ușoară. Practicați exerciții de relaxare, cum ar fi respirația profundă sau meditația. Cercetările arată că meditația ajută femeile să se bucure mai mult de sex.