Ar trebui sa-i duci flori de la prima intalnire?

Tocmai ai agatat o fata pe un site de matrimoniale si urmeaza sa va intalniti fata in fata. Ii vei duce flori sau nu? Aceasta este o intrebare foarte des intalnita in randul baietilor si barbatilor care ies la o prima intalnire cu o noua fata. Raspunsul scurt este: nu. Sub nicio forma nu este recomandat sa-i oferi flori de la prima intalnire. Si explicam imediat.
Exista cateva motive bine intemeiate pentru care se merita sa te concentrezi asupra altor lucrusi si sa uiti de cumpararea unui buchet de flori, de la prima intalnire.

  • Comportament de “cersit”. In principiu, cand duci flori la o prima intalnire unei fete pe care ai cunoscut-o prin intermediul unui site de matrimoniale e ca si cum ai spune “te rog sa ma placi”. E ca si cum ai avea nevoie de siguranta ca ea sa te placa si sa simta ca are nevoie de tine – acestea lucruri nu ar trebui sa intre in discutie in cazul unei prime intalniri.
  • Grabesti lucrurile. Sa aduci flori de la prima intalnire e ca si cum ai incerca sa fortezi o conexiune sau o poveste de dragoste intre voi. Asta poate face ca lucrurile sa devina mai dificila pentru amandoi – atat pentru tine, cat si pentru cea pe care ai intalnit-o pe o platforma de matrimoniale. In cele din urma acest lucru poate pune mai multa presiune pe intalnire, iar acest lucru chiar nu-si are rostul.
  • Demodat. E ok sa duci flori iubitei tale atunci cand ai aflat ca a avut o zi proasta sau cand este o ocazie speciala. In schimb, este complet demodat sa duci flori la o prima intalnire cu fata de pe un site de matrimoniale, despre care nu stii atat de multe lucruri in acest stadiu.

Iata ca acum ai aflat de ce este bine sa nu cumperi flori fetei cu care te intalnesti pentru prima oare. De fapt ai inteles ca nu trebuie sa pari disperat si dispus sa faci orice pentru ca relatia respectiva sa functioneze. Cu toate acestea, exista cazuri cand este potrivit sa aduci un cadou unei persoanei pe care ai intalnit-o pe un site de matrimoniale.

Sa spunem ca discuti cu o fata pe un site de matrimoniale si vezi in profilul ei ca ii plac desenele animate; sau iti spune ea acest lucru, dupa care discutati despre cu totul altceva. Inainte sa va intalniti, treci pe langa un magazin si vezi o papusa hazlie dintr-un serial animat, care costa cativa lei. Cumpara papusa. Du-o ca prim cadou la intalnire pentru ca acesta este un dar cu adevarat memorabil.

Plecand de la acest lucru, poti sa extinzi cazurile. Ideea de baza este sa te legi  de un aspect care ii face placere sau cu care ea este familiar. Darul ar trebui sa fie o prelungire a interesului tau pentru ceea ce ea isi doreste, pentru stilul sau de viata sau pentru aspiratiile sale. Astfel de cadouri vor fi din plin apreciate, mai ales daca apar in peisaj la prima intalnire.