Odata ce te-ai mutat in casa noua cu partenerul tau, poti considera ca sunteti liberi sa va bucurati unul de altul tot timpul. Insa treaba nu sta chiar asa. O casa trebuie intretinuta, altfel va ajunge sa va dea probleme de cap. In cazul in care locuiesti singura si primesti vizite de la iubitul tau, trebuie sa ai in vedere ordinea din jurul tau. Iata care sunt modalitatile prin care propria casa iti poate distruge viata sexuala!

 

Ordinea si curatenia inexistente – daca nu faci curat o perioada de timp, se aduna mizerie, praf, iar toate hainele si lucrurile tale sunt deranjate. Asigura-te ca atunci cand vine iubitul tau in vizita sa fie totul in ordine, sa nu creada ca esti neserioasa si iti place sa traiesti asa. Barbatii prefera femeile curate, ordonate si aranjate, asa ca asigura-te ca si casa ta este la fel pentru a nu-ti crea o imagine rea. Trebuie sa te gandesti ca partida de sex nu va mai fi asa de pasionala printre gramezile de haine sau cu vasele nespalate la vedere.

 

Mirosul urat – dupa ce termini de gatit, asigura-te ca lasi geamul larg deschis pentru a elibera mirosul din bucatarie si pentru a nu se raspandi in alte camere. Nu e prea sexy sa faci dragoste in miros de mancare. De asemenea, acelasi lucru poate si aplicat si la baie. Deschide geamul dupa fiecare dus, altfel in timp se va instala mucegaiul. Nu poti face sex in cabina de dus sau o partida amoroasa de dragoste intr-o cada cu lumanari imprejur, daca peretii sunt acoperiti de mucegai si miroase urat.

 

Nu lasa fotografii pe masa ce nu-si au rostul – de exemplu, nu poti lasa amintiri vechi cu fostul tau iubit la vedere. Nu numai ca acestea iti vor provoca alte stari psihice, dar il vor enerva probabil si pe actualul tau sa observe asta. Cine mai face sex cand te vede pe tine cu altcineva in poza, fotografia fiind la vedere?

 

Cadouri vechi de la fostul prieten – nu lasa la vedere cadourile pe care le-ai primit de la fostul tau, iti vor aduce aminte de alte vremuri si iti va pieri cheful de sex. Fa cumva sa le ascunzi sau sa le muti in alta camera unde nu stai prea des.

 

Multa aparatura – daca ai o casa plina de gadgeturi precum televizorul, calculatorul, tableta, consola, laptopul etc, nu va fi prea bine pentru viata ta sexuala deoarece iti pot acapara tot timpul petrecut cu iubitul tau. Incearca sa scapi de ele pentru a nu te desconcentra.

 

Jucarii sexuale – daca detii jucarii sexuale si iti place sa le folosesti destul de des, atunci incearca sa le tii la indemana mereu ca sa nu scormonesti dupa ele prin toate partile casei. Nu stii niciodata cand vei avea nevoie de ele, asa ca tine-le aproape.