Nou in Bucuresti Iata unde sa-ti lasi masina

Esti proaspat ajuns in Bucuresti sau intentionezi sa ajungi in capitala pentru a-ti rezolva o serie de lucruri sau ca sa cunosti orasul in detaliu? Alegi ca pana acolo sa mergi cu masina ta personala si esti in cautarea unui loc de parcare sigur? Poti gasi solutia la parcare aeroport Otopeni.

De altfel, chiar daca nu obisnuiesti sa ajungi prea frecvent in Capitala si cu atat mai mult daca nu ai fost niciodata, cu siguranta intuiesti ca vorbim de o zona imensa, dar tot pe atat de aglomerata. Strazile sunt extrem de pline de masini, chiar si la orele cele mai mici sau mai mari, inclusiv in ceea ce priveste parcarea. Asa ca sansele de a gasi un loc de parcare, dar mai ales unul sigur si cat mai aproape de destinatia/destinatiile tale sunt foarte mici. De aceea este bine sa te informezi dinainte si sa-ti gasesti un loc sigur, precum cel mentionat anterior.

Chiar daca Bucurestiul este plin de astfel de parcari private, majoritatea au costuri mult mai ridicate sau conditii cu mult sub asteptari. Si suntem ferm convinsi ca nu-ti doresti sa lasi loc de compromisuri chiar daca nu esti posesorul unei masini scumpe.

De altfel, parcand in locurile obisnuite care-ti vin la indemana, risti sa te trezesti cu o amenda nedorita sau ca masina ta sa aiba parte de incidente neprevazute care-ti pot strica intreaga zi si care-ti pot afecta inclusiv intoarcerea catre casa. Acelasi lucru ti se poate intampla si in unele parcari private care nu au personal adecvat ce-ti supravegheaza atent masina, cum e la parcare Otopeni.

Asadar, ideal este sa-ti duci masina acolo, unde vei gasi garantat un loc pentru masina ta, dat fiind ca multi nu-si iau masurile de siguranta potrivite si evita o astfel de parcare privata in ciuda beneficiilor de care pot obtine.

Avantajele sunt multiple! In primul rand ai toate sansele sa beneficiezi de un loc asigurat. De ce? Pentru ca poti obtine propriul tau loc de parcare numai prin rezervare. Astfel este exclus ca fix in ultimul moment in care ai gasit un loc, sa ti-l ocupe altcineva.

De altfel, costul de parcare este fix, pe zi sau pe zile, si poti beneficia de o oferta foarte generoasa daca alegi de exemplu, sa-ti lasi masina mai multe zile in parcare. See adauga doar o cotiatie de 10 lei pe zi suplimentar.

Iar masina ta este in perfecta siguranta datorita personalului dedicat si atent care supravegheaza parcarea cu atentie.

DISTRIBUIE

RECENTE