Pandemie de pârţuri

COMUNICAT OFICIAL

Avand in vedere urmatoarele:

– Ca s-a declarat pandemie pentru gripa noua (alias porcina) la nivel mondial.

– Si am facut asta pentru ca pana acum au murit de gripa noua (alias porcina) 141 de oameni in toata lumea. In cateva luni. Si nici nu sintem prea siguri ca au murit de gripa.

– Dar si pentru ca sint 19865 de boli mult mai periculoase decat gripa noua (alias porcina), care omoara mult mai multi oameni – inclusiv gripa clasica – iar unii fac pe inteligentii si-si dau cu parerea ca in ceea ce priveste gripa porcina totu-i o mare conspiratie.

Noi, Organizatia Mondiala de Suflat si in Iaurt, convinsi de banii primiti de la companiile farmaceutice care au de vandut multe vaccine. decretam:

PANDEMIE PENTRU PÂRŢURI

Masura a fost luata din urmatoarele motive:

– Un pârţ extrem de puternic il poate ucide violent atat de cel care-l scapa dar si pe toti cei din jur.

– Sint mult mai multi oameni la nivel mondial care trag pârţuri in rafale decat oameni care stranuta.  Semn clar ca pârţologia e mult mai agresiva decat gripa noua, veche, extrem de veche ori viitoare.

– Tragerea pârţurilor in public a scapat de sub control. Tot mai multa lume trage pârţuri. Unii de plictiseala, unii de foame, unii din hobby, unii din razbunare.

– Una dintre tarile cu cea mai mare doza de risc este Romania. In urma studiilor facute s-a constatat ca viata e de rahat iar multi dintre romani sint căcăciosi si băşinosi.

Ca atare noi, Organizatia Mondiala a Suflatului in Iaurt decidem luarea de urgenta a urmatoarelor masuri, in special in Romania:

– Instalarea de detectoare de pârţuri in toate locurile publice – gari, aeroporturi, magazine, piete, strazi, scoli, institutii.  

– Cei prinsi ca pârţuiesc in public vor fi retinuti, judecati in regim de urgenta si condamnati la lipirea bucilor una de cealalta.

– Cei prinsi cu forme usoare de pârţologie vor fi doar avertizati si condamnati sa poarte 2 saptamani in cur un dop de pluta. Dop de butoi.

– Alimentele ca fasolea, varza, ridichiile, ouale fierte si combinatiile explozibile ca porumb fiert cu iaurt, lapte cu pepene rosu sau portocale cu bere for fi scoase in afara legii. Pot fi cumparate doar pe reteta speciala eliberata de medicii pârţologi, in caz de constipatie.   Cine incalca legea va fi condamnat la mancarea obligatorie a tuturor alimentelor enumerate mai sus, in diferite combinatii si doar apoi introducerea in cur a 2 dopuri de pluta. Pentru doua saptamani.

-Vaccinarea populatie cu un vaccin, care va fi produs de o companie care cotizeaza mai mult la Organizatia Mondiala de Suflat in Iaurt. Vaccinul va distruge trompele pârţologice.

– Romania va trebui sa-si cheltuiasca toti banii pe care nu-i are pe un Plan National de Combatere a pârţurilor. Vor fi amanate investitiile in infrastructura, scoli, salarii pentru nenorociti, constructii de camine de batrani, lapte praf pentru sugari si ajutoare pentru mame. Ori alte programe inconstiente.

– In curand va fi declarata pandemie impotriva rasului. Iar toti cei care macar ati zambit citind rândurile de mai sus veti fi condamnati la purtarea unui dop de pluta. In cur. Asta pentru ca avem un contract baban cu fabricantii de dopuri de pluta dar si pentru ca inca nu avem un vaccin impotriva râsului. (deocamdata se negociaza “atentiile” pe care le vom primi)

PS: Nu uitati nici azi sa treceti pe la rubrica Mesaje pentru Necunoscuti.