Relatia cu o mama singura: Sfaturi cum sa faci sa functioneze

Deci , ai ochii pe o mama singura . Este inteligenta, puternica si frumoasa, dar si un pic misterioasa. Cum poti face aceasta relatie sa functioneze ? Si cum o faci sa stie ca nu joci doar jocuri – fara a te implica prea mult prea curand? Inainte de a incepe sa te intalnesti cu o mama singura sau de a explora cum sa-ti iei relatia la nivelul urmator, stabileste scena pentru succes.

Citeste mai jos sfaturi cum sa faci sa functioneze relatia cu o mama singura

Recunoaste ca intalnirea cu o mama singura este diferita de intalnirea cu cineva fara copii  

Timpul unei mame este limitat si o mare parte din energia ei se indreapta spre ingrijirea copiilor ei. Dar este, de asemenea, mult mai clara despre ceea ce isi doreste in viata si asta este o calitate atractiva.

Accepta ca prioritatea ei principala vor fi intotdeauna copiii ei  

In alte relatii, este posibil sa fi putut sa evaluezi sentimentele unei femei pentru tine prin cat timp si energie a pus in relatia voastra. Cand te intalnesti cu o mama singura, nu este neaparat cazul. Este posibil sa nu aiba timp sa te vada atat de des pe cat ti-ai dori tu. Invata sa cauti alte expresii ale sentimentelor ei pentru tine.

Fii de incredere

Ca mama singura, ea poate sa fi experimentat situatii in care depindea de cineva care nu era de incredere. Distinge-te, fiind cineva in care poate avea incredere. Fii responsabil fata de ea fara sa fii responsabil pentru ea. Nu-I rani sentimentele sau increderea iesind si cu alte femei. Iar daca mai ai acel site de matrimoniale ar fi bine sa nu-l mai folosesti, caci trebuie sa fii fidel ei. Chiar daca iti va fi greu sa te desparti de site, si de acele femei frumoase, este timpul sa lasi in urma lista cu femei Iasi sau oricare alt oras care era pe lista ta. Trebuie sa fii devotat intr-u totul ei daca vrei sa functioneze. Chiar daca ai avut un timp minunat pe site-ul de matrimoniale si ai cunoscut multe femei interesante, este timpul sa renunti. Amintirile vor ramane cu tine, acele clipe de fericire in care primeai un raspuns inapoi de la o femeie frumoasa. Acum insa ai o femeie in viata ta, si trebuie sa fii fidel ei.

Evita disciplinarea copiilor ei

Cand te intalnesti cu o mama singura , lasa-o sa se ocupe de 100% din disciplina copiilor . Singura exceptie de la aceasta regula este daca ea iti solicita in mod specific sprijinul sau ajutorul. Daca ai ingrijorari cu privire la comportamentul copiilor, discuta cu ea despre asta in mod privat. Nu incerca niciodata sa te ocupi singur de problema fara sa discuti mai intai cu ea.

Stai departe de orice drama cu fostul ei

Daca exista tensiune cu celalalt parinte al copiilor ei, lasa-o pe ea sa se descurce. Desigur, poti sa o sprijini si sa o incurajezi, dar nu-l contacta pe fostul in numele ei si nu te implica intr-o lupta judecatoreasca in curs de desfasurare pentru acordul lor de custodie.

Ai rabdare

Este important sa acordati relatiei voastre timp pentru a se dezvolta. Nu te grabi sa va mutati impreuna sau sa va logoditi. In schimb, ia-o incet si concentreaza-te pe dezvoltarea increderii inainte de a-ti duce relatia la nivelul urmator.

Ofera sprijin emotional

Ca mama singura, exista o presiune extraordinara asupra ei sa-si asigura copiii din punct de vedere financiar si emotional. Fii genul de partener care poate asculta fara a incerca sa rezolve fiecare problema pentru ea. O va rezolva la timp. Oferirea de sprijin si incurajare te va ajuta sa construiesti o legatura mai puternica.

Permite relatiei tale cu copiii sa se dezvolte natural

Nu incerca sa fii prea mult prea devreme cu ea sau cu copiii ei. Daca nu esti sigur de cat de implicat doresti sa fii cu copiii, fii deschis si sincer in legatura cu asta. In acelasi timp, este important sa nu incepi sa-ti asumi un rol pe care nu il poti mentine pe termen lung.

Fii flexibil in ceea ce priveste programarea

Mamicile singure jongleaza adesea cu programele aglomerate, gestionand totul, de la cresterea copilului si managementul gospodariei pana la serviciu si, uneori, la scoala. Asta ar putea insemna ca nu poate fi la fel de spontana pe cat ti-ai dori. Si daca acesta este cazul, ai rabdare.

DISTRIBUIE

RECENTE