Cele mai mari beneficii pe care SEO le ofera

Proprietarii companiilor sau blogurilor / site-urilor web în prezent sunt obsedați de optimizarea motorului de căutare sau SEO. Și dumneavoastră s-ar putea să vă fi gândit să gasiti o echipă de profesioniști SEO la un moment dat. Dar știi ce anume poate face SEO pentru tine? Ei bine, iata care sunt cele mai mari beneficii pe care SEO le ofera.

Avantajele SEO pentru afacerea sau site-ul dvs. web

SEO îmbunătățește experiența utilizatorului site-ului dvs.

Înțelegerea a ceea ce caută potențialii utilizatori / clienți este crucială, ne spun specialistii SEO de pe Mogu.ro. Și acesta nu este un exercițiu unic, deoarece comportamentul și așteptările utilizatorilor se pot schimba în timp. Dacă nu găsesc ceea ce vor pe site-ul dvs. sau se străduiesc găsească acel ceva, pot să părăsească site-ul dvs. mai devreme decât doresc și să nu revină din nou. Google monitorizează în mod constant comportamentul utilizatorilor, inclusiv timpul petrecut pe o pagină sau un site, rata de respingere etc. pentru a decide dacă au avut o experiență bună în timp ce vizitează un site.

Acesta este unul dintre cei mai importanți factori de clasare Google în SEO și nu poate fi ignorat. Chiar dacă plasați în primele rezultate ale căutării pentru o perioadă scurtă de timp, dar nu reușiți să surprindeți utilizatorii care își fac drum pe site-ul dvs., clasamentele dvs. de căutare vor avea de suferit în timp.

SEO crește vizibilitatea mărcii

Cu cât SERP-urile sunt mai relevante în partea de sus, cu atât aveți mai mulți vizitatori, si astfel creșteți gradul de conștientizare cu privire la marca dvs. și la oferta de produse sau servicii. SEO vă ajută să creați buzz online susținut în jurul mărcii dvs., ceea ce la rândul său vă ajută să promovați mărcii. Cu SEO, puteți crea o voce de marcă definitivă, remarcabilă, care vă va ajuta să vă conectați cu datele demografice ale utilizatorului pe care le aveți în minte.

SEO creează credibilitatea și încrederea mărcii

A fi prezentat printre cele mai bune rezultate ale căutării pe Google înseamnă că motorul de căutare vă consideră o sursă relevantă, utilă și autentică de informații / conținut și vă preferă față de alte site-uri aflate în desfășurare. SEO vă ajută să stabiliți autoritatea site-ului dvs. prin diverse practici, cum ar fi obținerea de backlink-uri de la alte site-uri de renume din domeniul dvs., optimizarea conținutului de pe pagină, identificarea erorilor de accesare cu crawlere și a linkurilor defecte, îmbunătățirea experienței utilizatorului site-ului dvs. etc.

SEO este cea mai mare sursă de trafic pe site

SEO este una dintre cele mai bune modalități de a vă angaja în marketingul de intrare. Atunci când utilizatorii caută ceva legat de nișa, domeniul sau industria dvs., știu ce doresc și caută în mod activ informații / clienți potențiali. SEO vă ajută să vizați o anumită categorie demografică și să atrageți trafic de calitate pe site-ul dvs., fără a fi intruziv sau enervant. SEO este foarte centrat pe client și vă poate ajuta să vizați o anumită secțiune de persoane online.

Google este cel mai popular motor de căutare din lume, gestionând în fiecare zi aproximativ 63.000 de căutări pe secundă! De pe bt.com afli si mai multe lucruri interesante si utile despre campaniile SEO.

DISTRIBUIE

RECENTE