Sexul inainte de culcare iti poate imbunatati relatia

Daca vrei sa readuci scanteia in relatia ta, tine cont de acest lucru: sexul inainte de culcare poate fi solutia. Da, asa cum ai citit-o.

Exista o mare dezbatere despre care este cel mai bun moment al zilei pentru a face sex . Multi oameni sunt de acord ca sexul de dimineata este cel mai bun, iar altii opteaza pentru sexul la mijlocul dupa-amiezii, dar ceea ce suntem siguri este ca sexul de noapte este cea mai buna optiune pentru a imbunatati relatia.

Nu, asta nu inseamna ca sari peste intalnirea de dupa-amiaza, cea care apare dupa ce ai mancat, ca urmare a starii pe canapea la un film. Dar sexul inainte de culcare ar trebui sa fie considerat o prioritate de acum inainte.

De multe ori, programul de lucru, nenumaratele responsabilitati si sarcini de care trebuie indeplinite, fac sexul sa treaca pe bancheta , ceea ce, desigur, nu este bun pentru relatia ta. Prin urmare, in loc sa reduceti intalnirile sexuale pe lista de lucruri de facut, acordati-i importanta zilnica. Deci da, sexul inainte de culcare va poate imbunatati relatia.

Motive pentru care sexul inainte de culcare va poate imbunatati relatia

  1. La zicala „niciodata sa nu te culci furios”, vom adauga ca, in plus, ar trebui sa te culci multumit sexual . Orgasmele inainte de culcare va vor ajuta sa obtineti un somn mult mai profund. Creierul genereaza un cocktail de hormoni, cum ar fi serotonina si oxitocina, care te ajuta sa te simti bine. Aceste sentimente pozitive fata de partenerul tau vor fi transferate in subconstient . La aceasta, adaugati si somnul unul in bratele celuilalt, deoarece va va apropia si va va face sa va simtiti in siguranta.
  1. Faceti sexul parte din rutina voastra zilnica . De exemplu: cafea, munca, sala de sport, cina, sex, pat. Va fi doar 20 sau 30 de minute pe zi, este chiar atat de imposibil sa-i faci loc pe zi? In acest fel, vei avea ceva interesant de asteptat in fiecare seara si, indiferent cat de grea a fost ziua, te va face sa te simti relaxat.
  1. Casatoria nu este usoara si asta, adaugat la cantitatea de munca si viteza cu care traim, face ca nivelul de stres sa creasca de neoprit. A avea un orgasm inainte de culcare reduce productia de hormon natural al stresului , cortizolul.
  1. Sexul este deosebit de util noaptea, datorita beneficiilor sale de somn. Studii recente au aratat ca oxitocina, pe langa crearea sentimentelor de apropiere, poate imbunatati dramatic calitatea somnului .

DISTRIBUIE

RECENTE