50 cele mai bune talk-show-uri din istoria televiziunii

„The Joe Franklin Show” a fost filmat intr-un subsol murdar din New York, unde semnul „fumatul interzis” urmarea sa se asigure ca nicio scanteie capricioasa nu va provoca o conflagratie. Serialul, care a ramas difuzat pana in 1993, este printre primele (si cele mai longevive) talk-show-uri din SUA. Desi nu a atins niciodata o sindicare nationala, este o institutie culturala.

Portile talk-show-urilor s-au deschis de cand programul lui Franklin a aparut pentru prima data. Telespectatorii pot urmari pe gazde discutand orice subiect pe diverse platforme, inclusiv televiziune prin cablu, streaming si seriale web. Varietatea de stiluri si formatare este nesfarsita, inclusiv talk-show-uri de celebritati de noapte, seriale dramatice in timpul zilei, satira politica si programele de stiri sportive, fiecare plina de glume si dezbateri. Exista chiar si talk-show-uri care parodiaza formatul traditional de talk-show.

Stacker isi inclina palaria la cele mai bune talk-show-uri din istorie. Pentru a crea lista, am analizat datele IMDb din iulie 2023, folosind evaluarile utilizatorilor pentru a clasa emisiunile. Orice lucru inainte de 1990 necesita cel putin 500 de voturi pentru a fi luat in considerare, in timp ce emisiunile de dupa 1990 au avut nevoie de cel putin 1.500 de voturi.

#50. Talking Dead

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,2
– In emisie: 2011-prezent

Talk-show-ul gazduit de Chris Hardwick, aglomerat de celebritati, care dezvaluie „The Walking Dead” (si numeroasele spin-off ale show-ului cult) a fost difuzat initial dupa premiera celui de-al doilea sezon al show-ului cu zombi, in 2011. Doisprezece ani, 10 sezoane, patru spin-off (inclusiv emisiuni). la „Breaking Bad” si „Better Call Saul”), doua nominalizari la Emmy si 243 de episoade mai tarziu, s-a incheiat (poate temporar) in noiembrie 2022 cu finalul „The Walking Dead”.

Cu toate acestea, talk-show-ul a continuat cu respect prin omologul sau podcast cu acelasi nume, cu peste 600 de episoade.

#49. The Late Show cu Stephen Colbert

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,2
– In emisie: 2015-prezent

Cand David Letterman s-a retras dupa mai bine de 20 de ani de gazduire a „The Late Show”, comedianul Stephen Colbert a luat fraiele. Deja binecunoscut pentru munca sa la „The Daily Show” si spinoff-ul sau „The Colbert Report”, emisiunea lui Colbert a fost destul de bine primita chiar de la poarta. Candidatura prezidentiala a lui Donald Trump s-a dovedit un avantaj pentru rating; ratingurile emisiunii au urcat si mai mult odata ce Colbert a trecut la o abordare mai politica.

#48. Problema cu Jon Stewart

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7.3
– In emisie: 2021-prezent

Jon Stewart si-a parasit postul din „The Daily Show” in 2015, dar nu a putut sa stea departe de arena politica prea mult timp. In 2021, noua lui emisiune, „The Problem with Jon Stewart”, a debutat pe Apple TV+. Spre deosebire de „The Daily Show”, fiecare episod se concentreaza pe o problema singulara. Stewart gazduieste, de asemenea, un podcast cu acelasi nume, care actioneaza ca o discutie raspandita asupra a ceea ce nu a facut taierea TV.

#47. Spectacolul Jim Jefferies

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,5
– In emisie: 2017-2019

Jim Jefferies nu era strain de televiziune sau de politica atunci cand Comedy Central ia oferit benzii desenate australiane emisiunea saptamanala de stiri satira. Din 2013 pana in 2014, a jucat in „Legit”, un sitcom pe care l-a co-creat. In 2014, el a oferit un pic popular despre controlul armelor in specialul sau de stand-up (care a devenit din nou viral la opt ani dupa o impuscare in scoala din Texas), iar doi ani mai tarziu, a vorbit despre Donald Trump in specialul sau „Jim Jefferies: Freedumb” . Desi interpretarea sa despre politica a devenit una populara, ceea ce ar fi putut fi cel mai bun lucru despre „The Jim Jefferies Show” a fost Brad Pitt, care joaca rolul meteorologilor. Fapt distractiv: actorul din lista A a primit doar 400 de dolari pe episod.

#46. Late Night cu David Letterman

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,5
– In emisie: 1982-1993

Inainte de „Late Show”, David Letterman a petrecut 11 ani la NBC, stabilindu-si vocea de noapte si creandu-si un nume. Aici a debutat faimoasa sa „Top Ten List” (mai tarziu a devenit „Late Show Top Ten” de la CBS) si a interpretat scenete recurente precum „Stupid Human Tricks” si „Viewer Mail”.

#45. Charlie Rose

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,6
– In emisie: 1991-2017

Timp de 27 de ani, Charlie Rose i-a intervievat pe toti, de la Al Gore la Jon Bon Jovi, in talk-show-ul sau omonim. A fost un jurnalist emblematic; cu toate acestea, emisiunea „Charlie Rose” s-a oprit brusc dupa ce gazda sa a fost acuzata de hartuire sexuala de catre mai multi fosti angajati in 2017. PBS a concediat-o rapid pe Rose, iar Bloomberg Television a rupt relatiile dupa ce The Washington Post a publicat un raport care detalia opt acuzatii de abuz asupra femeilor. .

#44. Running Wild cu Bear Grylls

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,6
– In emisie: 2014-prezent

Extraordinarul aventurier Bear Grylls a devenit un nume cunoscut cu „Man vs. Wild” – o emisiune in care le-a aratat telespectatorilor cum sa supravietuiasca unora dintre cele mai istovitoare medii ale planetei. Desi, de obicei, se aventura pe cont propriu, unele dintre episoade au prezentat o celebritate etichetata. In 2014, acel concept a devenit punctul central al unui nou spectacol, „Running Wild with Bear Grylls”. Seria de realitate cu abilitati de supravietuire a jucat in rolurile principale precum Kate Winslet, Channing Tatum si mai multe celebritati de top.

#43. Comedie Bang! Bang!

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,6
– In emisie: 2012-2016

Un spin-off al unui podcast cu acelasi nume, „Comedy Bang! Bang!” a fost o parodie a talk-show-urilor tarziu. Serialul a prezentat oaspeti adevarati celebri, alaturi de schite de comedie si clipuri animate, falsand tropi de noapte tarziu in timp ce desfasurau interviuri reale (desi usoare). Emisiunea, bine primita atat de public, cat si de critica, a fost difuzata timp de cinci sezoane, in timp ce podcast-ul care l-a inspirat este inca in productie.

#42. CBS News duminica dimineata

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,9
– In emisie: 1979-prezent

„CBS News Sunday Morning” merge puternic din 1979. In cei peste 40 de ani de difuzare, emisiunea revistei de stiri a avut trei gazde permanente: Charles Kuralt, Charles Osgood si actuala gazda Jane Pauley. In ciuda istoriei sale indelungate, ultimul deceniu a fost cel mai de succes al show-ului, castigand cinci premii Emmy de zi la categoria Program de dimineata remarcabil de cand a fost nominalizat pentru prima data in 2013.

#41. Emisiunea Ed Sullivan

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,9
– In emisie: 1948-1971

„The Ed Sullivan Show” a atins apogeul in momentul in care televiziunea a devenit foarte populara in SUA. In 1964, apogeul succesului sau, a atras 14 milioane de telespectatori saptamanal. Cea mai mare pretentie la faima a programului este rezervarea primei spectacole live a trupei Beatles in America, care de atunci a devenit unul dintre cele mai mari momente din istoria televiziunii.

#40. Ochi pe divertisment

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,9
– In emisie: 2005-prezent

Dawna Lee Heising a creat si gazduieste „Eye on Entertainment”. Fiecare episod prezinta actorul intervievand figuri din diferite fatete ale industriei divertismentului, de la colegi actori si muzicieni la producatori, artisti si altele, concentrandu-se pe artele independente. In decembrie 2022, spectacolul si-a inceput cel de-al 19-lea sezon.

#39. Urmatorul meu invitat nu are nevoie de prezentare cu David Letterman

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,9
– In emisie: 2018-prezent

La doar cativa ani dupa ce s-a retras de la televiziunea de noapte, gazda David Letterman a lansat acest serial Netflix, in care intervieveaza lideri mondiali si alte celebritati importante cu o abordare intima, personala. In timp ce spectacolul este ocazional plin de umor, are un ton mult mai domol decat munca lui de noapte.

#38. Fantoma spatiala de la coasta la coasta

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 7,9
– In emisie: 1993-2012

„Space Ghost Coast to Coast”, un alt talk-show parodie, a fost un serial animat destinat adultilor si gazduit de personajul Hanna-Barbera Space Ghost. Prima serie originala a Cartoon Network, destinata adultilor, a prezentat interviuri cu celebritati reale si cetateni obisnuiti, finalizate prin intermediul unui „telefon video intergalactic”. In ciuda umorului sau incomod si uneori ostil, serialul a fost un succes printre fani. Spectacolul ar deschide calea pentru Adult Swim si, fara indoiala, umorul la intamplare, recontextualizat, predominant astazi.

#37. Emisiunea Tonight cu Conan O’Brien

– Evaluare utilizator IMDb: 8.0
– In emisie: 2009-2010

In 2009, Conan O’Brien a fost promovat de la „Late Night” de la NBC, pe care o gazduise din 1993, la programul in premiera al retelei „The Tonight Show” – o pozitie caruia i se presupune ca i-ar fi fost promisa in 2001. Cu toate acestea, sase luni mai tarziu , O’Brien a parasit serialul pe fondul unei cearte in retea cu Jay Leno.

#36. Comedianti in masini care iau cafea

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8.0
– In emisie: 2012-prezent

Gazduit de omul amuzant de multa vreme Jerry Seinfeld, „Comedians in Cars Getting Coffee” este un serial discret Netflix in care gazda invita colegii de comedie sa conduca cu el in masini de epoca si sa manance sau sa bea cafea la cafenelele din apropiere. A fost nominalizat la cinci premii Emmy si a castigat cinci premii Producers Guild of America.

#35. Trenul sufletului

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8.1
– In emisie: 1971-2006

Acest spectacol muzical de varietati, care a fost lansat la inceputul anilor ’70 si s-a desfasurat pana in 2006, a prezentat spectacole de muzica si dans ale artistilor inradacinati in principal in R&B, soul, pop si hip-hop. In cei 35 de ani, spectacolul a fost adesea numit „Black American Bandstand”, desi gazda si creatorul sau original, Don Cornelius, a respins titlul, spunand ca este pentru toata lumea. A detinut titlul de cel mai lung program de prima difuzare din America, sindicalizat la nivel national, pana in 2016, cand „Entertainment Tonight” a luat titlul.

#34. Scuzati intreruperea

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8.1
– In emisie: 2001-prezent

„Pardon the Interruption” este o emisiune sportiva in timpul saptamanii, difuzata pe ESPN. Gazdele Tony Kornheiser si Michael Wilbon se inghesuie mult in timpul de antena de 30 de minute, inclusiv titluri nationale, interviuri „Five Good Minutes” cu personalitati din sport, diverse jocuri si „Big Finish”, in care co-gazdele discuta subiecte rapid. ritm. Dupa cum sugereaza si numele, Kornheiser si Wilbon se intrerup adesea reciproc si dezbat subiectele zilei.

#33. Centru sportiv

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8.1
– In emisie: 1979-prezent

„SportsCenter” este programul sportiv emblematic al ESPN, care este difuzat de pana la 12 ori pe zi in diferite editii, oferind spectatorilor clipuri actualizate cu momentele importante din jocuri, recenzii de scor si stiri sportive generale. Aproape trei duzini de prezentari gazduiesc in prezent diferitele iteratii ale spectacolului, inclusiv John Anderson, Linda Cohn si David Lloyd.

#32. Adam ruineaza totul

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8.1
– In emisie: 2015-2019

Comediantul de CollegeHumor Adam Conover a fost gazda „Adam Ruins Everything”, o emisiune educationala de comedie care a dezmintit conceptiile gresite comune pe care spectatorii le aveau despre… totul. Pe parcursul celor trei sezoane ale emisiunii, Conover a abordat subiecte, de la alegerile prezidentiale pana la numararea caloriilor, incurajand gandirea critica din partea publicului sau, oferind, asa cum a spus criticul Andy Dehnart, „un model extrem de eficient pentru a depasi obstacolele dintre creierul nostru si realitate”.

Serialul s-a incheiat in 2019, dar Conover este programat sa gazduiasca un serial Netflix produs de Obama, care este in prezent in dezvoltare, numit „The G Word with Adam Conover”.

#31. Late Night cu Conan O’Brien

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,2
– In emisie: 1993-2009

Inainte de emisiunea sa de la TBS „Conan”, popularul comedian de noapte tarziu a petrecut 17 ani cantand in franciza „Late Night” de la NBC, dupa ce gazda sa originala, David Letterman, s-a mutat la „Tonight Show” al retelei. Umorul lui O’Brien era prost si adesea nervos, cu o multime de cascadorii ciudate si schite stupide. Gazda a petrecut timp cu tobosarul trupei lui Max Weinberg si a facut frecvent scenete cu Amy Poehler inainte ca aceasta sa se alature „SNL”.

#30. Conan

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8.2
– In emisie: 2010-2021

Dupa confruntarea cu NBC si Jay Leno, gazda de noapte Conan O’Brien s-a separat definitiv de reteaua sa de lunga durata si a migrat la TBS, unde „Conan” a locuit din 2010 pana in 2021. Programul de jumatate de ora este similar cu predecesorii sai. , desi inclinat catre un public mai tanar, cu un monolog urmat de interviuri cu celebritati si un invitat muzical.

#29. Spectacolul Dick Cavett

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,3
– In emisie: 1968-1988

„The Dick Cavett Show” a avut premiera in 1968, la sase ani dupa „The Tonight Show cu Johnny Carson”. Desi Carson era regele noptii tarzii la acea vreme, spectacolul lui Cavett a fost intotdeauna vazut ca o alternativa cool datorita relatiei sale cu icoane rock ‘n’ roll precum Janis Joplin si Jimi Hendrix, in ciuda faptului ca nu ii pasa de genul in sine.

#28. Urasc totul

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,3
– In emisie: 2013-prezent

Serialul lui Alex Beltman „Urasc totul” este intitulat potrivit. YouTuberul a postat videoclipuri in ultimul deceniu in care critica lucruri precum jocuri video si filme populare, jucarii si chiar marci, folosind comedia neagra pentru a-si sustine opiniile. Beltman poate uri o multime de lucruri, dar exista un lucru pe care il iubeste: minionii.

#27. Emisiunea zilnica

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,3
– In emisie: 1996-prezent

Desi „The Daily Show” a fost gazduit initial de comediantul Craig Kilborn, succesorul sau, Jon Stewart, a fost cel care l-a facut celebru prin inteligenta sa rapida si comentariile politice ascutite. Stewart a fost succedat de Trevor Noah, un coleg de comedie care a inceput ca colaborator recurent la emisiunea de stiri satirice, care include monologuri, rezumate de stiri, analize politice si interviuri cu invitatii. Comedy Central a spus ca scopul mandatului lui Noah, care a inceput in 2015 si s-a incheiat in 2022, a fost recalibrarea programului pentru o noua generatie mai tanara.

#26. Selena + Bucatar

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,4
– In emisie: 2020-prezent

Selena Gomez nu este doar cantareata si actor; este si o bucatareasa aspiranta. In „Selena + Chef”, vedeta pop invita bucatari apreciati in casa ei pentru a o ajuta sa faca o masa. Exista adesea greseli pe parcurs, facand acest spectacol perfect pentru un spectator care invata cum sa gateasca singur.

#25. Cele fierbinti

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,4
– In emisie: 2015-prezent

„Hot Ones” se incalzeste pe internet de cand a avut premiera in 2015. Gazda Sean Evans intervieveaza celebritati in timp ce trece simultan printr-o manusa de 10 aripioare de pui ude cu sos iute, care cresc in intensitate. Prin muscatura ultimei aripi (daca oaspetele poate ajunge la ea), reactiile sunt nepretuite si nu imbatranesc niciodata, chiar si dupa 21 de sezoane.

#24. Patriot Act cu Hasan Minhaj

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,4
– In emisie: 2018-2020

Hasan Minhaj a gazduit sase sezoane ale acestei emisiuni de stiri de comedie pe Netflix, concentrandu-se pe partile societatii americane care ne fac cei mai suparati si oferind cai catre solutii. Cu mai multe premii, inclusiv premiile Emmy si Peabody, spectacolul nu a fost lipsit de controverse (serviciul de streaming a scos un episod timpuriu care a criticat Arabia Saudita). Dar fanilor le-a placut, indiferent, chiar si au solicitat Netflix sa reconsidere decizia de anulare. „Patriot Act” a fost primul talk show saptamanal din Statele Unite gazduit de un indian american.

#23. Intre doua ferigi cu Zach Galifianakis

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8.4
– In emisie: 2008-prezent

Acest talk-show online ciudat il prezinta pe Zach Galifianakis stand stanjenit intre doua ferigi in ghiveci in timp ce schimba lovituri antagoniste cu invitatii sai. Schitele in forma scurta, incarcate in „Funny Or Die” si dureaza de obicei cinci sau sase minute, devin adesea videoclipuri virale. Oaspetii de seama au inclus Hillary Clinton, fostul presedinte Barack Obama, Bruce Willis, Brad Pitt, Jimmy Kimmel, Justin Bieber si Bradley Cooper.

#22. The Late Late Show cu Craig Ferguson

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,4
– In emisie: 2005-2015

A treia incarnare a francizei „Late Late Show” de la CBS, Craig Ferguson a mers pe urmele predecesorilor sai Tom Snyder si Craig Kilborn. Spectacolul de noapte tarziu, care a rulat timp de peste un deceniu cu recenzii in mare parte pozitive, a prezentat o deschidere amuzanta, care a inclus adesea partenerul sau schelet animatronic Geoff Peterson, urmat de invitati, muzica, sketch-uri, gaguri si alte umoruri neobisnuite.

#21. Spectacolul Graham Norton

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,4
– In emisie: 2007-prezent

„The Graham Norton Show” este spectacolul prin excelenta de noapte tarziu in Marea Britanie. Programul saptamanal il prezinta pe gazda omonima folosindu-si abilitatile de comedie in timp ce intervieveaza celebritati intr-un format de interviu de grup. Daily Beast a laudat „distractia pura, fara scuze” a emisiunii din Marea Britanie. De la premiera in 2007, „The Graham Norton Show” a castigat cinci premii BAFTA.

#20. Spectacolul Ricky Gervais

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,4
– In emisie: 2010-2012

„The Ricky Gervais Show” a fost o versiune animata a popularului program de radio britanic al gazdei omonim. Gervais, poate cel mai faimos pentru ca a fost co-creatorul „The Office”, a interpretat spectacolul impreuna cu colegii de comedie Stephen Merchant si Karl Pilkington. A fost in esenta un desen animat care a urmat o conversatie obisnuita, comica, intre cei trei barbati, facilitand glumele pe parcurs.

#19. Previzualizari furtive

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,5
– In emisie: 1975-1996

„Sneak Previews” a fost prima emisiune de recenzii de film a lui Gene Siskel si Roger Ebert, care a fost difuzata pe PBS. Criticii, care au avut o relatie stancoasa in primii ani, au discutat despre cele mai recente filme in fiecare saptamana si au disecat ceea ce le-a placut sau nu. La sfarsitul fiecarui episod, unul dintre critici se inchidea spunand: „Ne vedem la film”. Spectacolul a continuat dupa ce perechea a plecat in 1981.

#18. Tu pariezi pe viata ta

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,5
– In emisie: 1950-1961

Initial, o emisiune radio, inainte de a se muta la NBC in 1950, „You Bet Your Life” a fost o emisiune de test gazduita de Groucho Marx. Spre deosebire de multe dintre emisiunile de jocuri de astazi, seria a prezentat o cantitate semnificativa de conversatii intre gazda si participanti, dandu-i mult mai mult o senzatie de talk-show. Jay Leno gazduieste acum o repornire a seriei din 2021.

#17. La filme

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,5
– In emisie: 1982-1986

Dupa ce au parasit „Sneak Previews” in 1981, Gene Siskel si Roger Ebert s-au mutat la Tribune Entertainment, unde au jucat in „At the Movies”. Duo-ul a parasit serialul in 1986 pe fondul unei dispute contractuale, iar seria a continuat inca cativa ani cu criticii de film Rex Reed si Bill Harris.

#16. Emisiunea de seara cu Johnny Carson

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,5
– In emisie: 1962-1992

„Regele noptii tarzii”, Johnny Carson a preluat „Tonight Show” de la Jack Paar in 1962. Carson a condus talk-show-ul megalitic timp de 30 de ani. Comediantul, predispus la glume usoare si la umor prietenos si sofisticat, a lansat zeci de cariere de comedie, inclusiv cele ale lui Jerry Seinfeld, Jay Leno, Ellen DeGeneres, Joan Rivers si altii.

#15. Spectacolul Being Frank

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,5
– In emisie: 2010-prezent

Frank D’Angelo este un comedian si antreprenor, iar ambele aspecte ale carierei sale sunt expuse la „The Being Frank Show”. Spectacolul de soiuri canadian este in proportii egale cu interviuri cu celebritati, schite de comedie si reclame pentru produsele sale.

#14. Raportul Colbert

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,5
– In emisie: 2005-2014

Dupa rolul recurent enorm de popular al lui Stephen Colbert in „The Daily Show” al lui Jon Stewart, Colbert a avut un spin-off-ul sau in 2005. „The Colbert Report” a rulat timp de aproape 10 ani inainte ca comediantul sa plece pentru a gazdui „Late Show” de la CBS. Programul de satira de stiri s-a centrat in jurul unui expert politic fictiv care era extrem de neinformat si predispus la argumente fara sens. Colbert a ramas in caracter in mod constant – prin schite de improvizatie si cand a intervievat oaspetii.

#13. Siskel si Ebert

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,6
– In emisie: 1986-2010

Gene Siskel si Roger Ebert sunt considerati doi dintre cei mai emblematici critici de film ai tuturor timpurilor si, timp de 25 de ani, spectatorii au putut sa se adapteze la „Siskel & Ebert” pentru a vedea interpretarile oneste ale duo-ului despre filme. Siskel a murit tragic in 1999, dupa ce a suferit complicatii chirurgicale din cauza tratamentului tumorii cerebrale. Richard Roeper i-a luat locul in anul urmator alaturi de Ebert.

#12. In interiorul Actors Studio

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,6
– In emisie: 1994-prezent

De aproape 30 de ani, gazda James Lipton a intervievat cativa dintre cei mai faimosi actori de la Hollywood in cadrul „Inside the Actors Studio”. Spectacolul a inceput ca un seminar televizat pentru studentii Actors Studio Drama School, unde Lipton este decan emerit. Programul emblematic al retelei Bravo a primit 20 de nominalizari la Emmy, dintre care una a castigat pentru Serial sau Special Informational Remarcabil.

#11. Verifica! cu Dr. Steve Brule

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,6
– In emisie: 2010-2017

Seria Cartoon Network „Check It Out! with Dr. Steve Brule” l-a vazut pe John C. Reilly jucandu-l pe Dr. Brule, gazda unui talk-show cu acces public inainte de zori. Personajul lui Reilly este inept si incomod din punct de vedere social – deloc tipul de persoana pe care ti-ai imagina ca ar gazdui un talk-show, fictiv sau nu. In timpul fiecarui episod, Dr. Brule isi invita publicul sa i se alature in timp ce „verifica” unele dintre cele mai elementare fatete ale vietii umane, de la bani la barci si la relatii.

#10. Spectacolul Eric Andre

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,6
– In emisie: 2012-prezent

Simtul umorului excentric al lui Eric Andre este expus pe deplin in timpul spectacolului omonim al comedianului. Formatul este un hibrid de comedie parodie-sketch de talk-show care divaga in haos absolut si pur pana la sfarsitul episodului. Dar in sensul bun.

#9. In interiorul NBA

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,7
– In emisie: 1988-prezent

Charles Barkley, Shaquille O’Neal, Kenny Smith si Ernie Johnson alcatuiesc grupul de experti pentru „Inside the NBA” de la TNT. In timpul fiecarui episod, grupul discuta stiri despre baschet, analizeaza jocul si face pariuri despre meciurile viitoare. Seria a castigat mai multe premii Sports Emmy de-a lungul lungimii sale, inclusiv unul pentru cel mai bun spectacol de studio in 2020.

#8. Marele Tur

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,7
– In emisie: 2016-prezent

„The Grand Tour” este un spectacol auto britanic pe Amazon Prime Video gazduit de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May. Cele trei gazde au inceput sa produca serialul dupa ce Clarkson a fost suspendat de la emisiunea anterioara de la BBC „Top Gear”, pe fondul plangerilor de rasism si a altor probleme in curs. In fiecare episod din „The Grand Tour”, gazdele calatoresc catre o destinatie diferita pentru a conduce masini si a discuta subiecte legate de auto.

#7. Top Gear

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,7
– In emisie: 2002-prezent

„Top Gear” este o institutie de televiziune britanica de cand a fost difuzat pentru prima data in 1977. Actuala iteratie a emisiunii, care a avut premiera in 2002, a inceput de unde a ramas predecesorul sau. Gazdele sale entuziasti, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, intorc show-ul auto conventional, informand telespectatorii despre stirile auto prin segmente creative (si adesea pline de umor), care includ curse si intervievarea celebritatilor in masini „la pret rezonabil”.

Dupa ce trio-ul a plecat pe fondul controverselor in care era implicat Clarkson, BBC a gasit un nou trio (Freddie Flintoff, Paddy McGuinness si Chris Harris) care sa intre pe scaunul soferului. Productia pentru cel de-al 34-lea sezon a fost oprita din cauza unui accident in care a fost implicat Flintoff in 2022.

#6. Saptamana trecuta in seara asta cu John Oliver

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 8,9
– In emisie: 2014-prezent

Aceasta emisiune de stiri satirice de noapte de la Max il prezinta pe comedianul John Oliver, un corespondent si gazda de completare pentru „The Daily Show”. Programul incepe cu Oliver interpretand o recapitulare plina de umor si uneori critica a celor mai mari evenimente de stiri ale saptamanii. De acolo, spectacolul se transforma intr-o discutie intreprinsa de segmente amuzante si schite comice.

#5. De neoprit cu NBK

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 9.1
– In emisie: 2021-prezent

„Unstoppable with NBK” este un talk show indian care este cunoscut pentru capacitatea gazdei sale Nandamuri Balakrishna de a pune oaspetilor sai intrebari dificile. Serialul web este difuzat pe Aha si a fost cel mai popular talk show al celebritatilor de pe platforma de streaming dupa primul sau sezon.

#4. La cinema

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 9,2
– In emisie: 2012-prezent

La suprafata, „On Cinema” este o parodie a unui talk-show de critic de film, dar in esenta, serialul este mult mai complex (si ciudat). Gazduit de Tim Heidecker si Gregg Turkington, ambii cunoscuti pentru marca lor bizara de comedie, fiecare episod incepe cu o recenzie a unui film pe care niciunul dintre personaje nu l-a vazut pana acum, transformandu-se in argumente si dezvaluiri despre vietile fictive ale lui Heidecker si Turkington. „On Cinema” a inceput ca un podcast si s-a transformat intr-un univers ciudat cu numeroase spin-off.

#3. Norm Macdonald Live

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 9,2
– In emisie: 2013-2017

Spre deosebire de numele sau, „Norm Macdonald Live” nu a fost filmat in fata unui public live. Desi a impartasit acelasi format ca un talk-show, seria a fost, din punct de vedere tehnic, un podcast video care i-a vazut pe Macdonald si pe colegul comedian Adam Eget rasfatandu-se cu glume de co-gazda, interviuri cu celebritati si aruncand cuvinte unice.

#2. Cel mai bun din cel mai rau

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 9,4
– In emisie: 2013-prezent

„Best of the Worst” se concentreaza pe trei comentatori care dispretuiesc cele mai proaste filme B, filme educationale si videoclipuri cu instructiuni create vreodata. Panoul consta de obicei dintr-o combinatie de personalitati Red Letter Media cu ocazional invitat special. La fel ca „Half in the Bag” (o alta productie Red Letter Media), spectatorii pot gasi serialul doar pe YouTube.

#1. Ultimul drive-in cu Joe Bob Briggs

– Evaluarea utilizatorului IMDb: 9,5
– In emisie: 2018-prezent

Joe Bob Briggs a fost o icoana de groaza inca din anii ’80, cand a gazduit un spectacol numit „Joe Bob’s Drive-in Theatre”. In 1996, a devenit si mai cunoscut dupa ce a preluat sarcinile de gazduire pentru „MonsterVision”.

Fanii au fost devastati cand spectacolul cu comentarii de film s-a incheiat in 2000, dar nu ar fi ultima oara cand si-au vazut iubitul lor preferat de film de groaza. Criticul si-a revenit triumfator in 2018 cu „The Last Drive-In with Joe Bob Briggs” – o emisiune de varietate care vede Briggs nu numai ca gazduieste filme horror duble, ci si discuta despre istoria filmului, recunoasterile si importanta pentru gen in timpul sau. timpul de rulare.

DISTRIBUIE

RECENTE