Este o actrita devotata, canta (si inca scoate melodii ce devin imediat hit-uri), este din ce in ce mai prezenta in lumea modei si se dedica operelor de caritate.

In plus, inspira o noua generatie de talente din lumea muzicii, in calitate de cel ami nou jurist al concursului American Idol si, mai important decat orice, incearca sa fie prezenta in viata celor doi gemeni ai sai, in varsta de 4 ani Max si Emme.

Ea este Jennifer Lopez si pare un super erou din filmele americane, dar nu numai ca este cat se poate de reala, ea este foarte apreciata pentru frumusetea ei si pentru tonusul extraordinar cu care se prezinta in oricare dintre activitatile sale.

Apoi, statutul sau de vedeta nu ii permite sa fie surprinsa pe picior gresit, cearcanele sau un make-up gresit aplicat reprezinta, in lumea celebritatilor, un pacat de neiertat.

Pentru a veni in sprijinul tuturor femeilor din lume, Jennifer Lopez a dezvaluit pentru revista WebMD cateva dintre micile ei secrete care o ajuta sa se simta si sa arate radios. Acesta este renumita pentru stralucirea sa.

Mai mult, ea face cunoscut „acel lucru” care trebuie intreprins, fara gres, de catre orice femei pentru ea insasi, in fiecare zi.

Iar actrita garanteaza prin juramant eficacitatea trucurilor ei de frumusete:

1. „Frumusetea vine din interior”, spune Jennifer Lopez. “S-a spus de multe ori, dar chiar cred ca acesta este adevarul”.

2. Fa-ti timp pentru tine – Cand arati bine, te simti bine. Cand te simti bine, esti o persoana mai buna, esti un parinte mai bun.

“Ceea ce nu inseamna o saptamana la spa, cand am un moment, doar respir si-mi limpezesc mintea. Uneori nu trebuie sa fac nimic altceva decat sa respir.”, a revenit Jennifer Lopez.

3. Lasa capriciul sa fie stilistul tau – “In ceea ce priveste stilul, am incurajat femeile sa se simta confortabil, dar sa se si distreze. Viata este menita sa fie distractiva.”

4. Inconjoara-te de oameni care te fac sa razi – “Cand sunt cu prietenele mele, cu surorile mele, cu verii mei, doar facem si spunem lucruri ridicole si prostesti. Suntem portoricani cu multa energie. Uneori devine galagioasa!”

5. Dormi – Cred ca, prinsi cu ceea ce trebuie sa facem in urmatorul interval de timp, uitam care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata, care sunt lucrurile esentiale. Pretuiesc foarte mult timpul meu pentru somn. Este la fel de important ca “a manca” sau „a face exercitii fizice”.

6. Ai grija de toate aspectele bunastarii tale – “Eu cred ca viata este un echilibru intre minte, trup si suflet.

Dupa toata experienta mea prin viata, realizez cat de adevarata este aceasta definitie. Atunci cand viata ta este echilibrata, esti fericit si excelezi in tot ceea ce faci., a incheiat Jennifer Lopez.”