Ziua 3 – Tipare nordice + şăpci

Aici sint si ţâţe goale. Se face toples, vezi bine. Am insa si o mare problema. Singurele care fac toples sint femelele nordice trecute de 50 de ani. Atat. In rest nu vezi ţâţe turistice mai de Doamne ajuta. Sa va spun acum de nordicele astea trecute de juma de veac.

Sint toate la fel. Si sotii lor sint la fel. Nu la fel cu ele, la fel intre ei. Ele sint mari, cam pe la 1.78 minimum minimorum. As putea zice chiar uriase. Toate sint matahaloase, toate sint blonde, toate sint atat de  bronzate incat zici ca au facut plaja pe gratare cu carbuni. Sint negre. Niste siluete mari, negre, cu cate o capiţă blonda pe cap. Si toate au ţâţele la fel. Niste ţâţe uriase, mamele supradimensionate, ugere generoase ce balangane mai ceva ca un vas prins de o furtuna apriga. 

Isi poarta ţâţele cu mare mandrie, le ung din belsug cu tot felul de meglemuri si creme si uleiuri. Arata ţâţele lor ca niste turle de biserici udate de roua si apoi alintate de razele soarelui. Si sint la fel. Daca vezi perechea de ţâţe a uneia dintre nordice, poti sa spui ca ai vazut toate ţâţele vikinge de pe aici.

Acu daca v-am zis de ele, sa va zic si de ei. Si ei se aseamana, precum spuneam. Sint toti tunsi periuta, toti cu maini groase de parca au dat la baroase si babaroase toata viata lor, toti cu ochelari de soare. Barbatii nordici arata mai tineri decat consoartele lor. Si am remarcat ca barbatii nordici au voci mai subtiri decat consoartele lor mamelare.

Si, fara nicio legatura cu ţâţele, am facut si un masaj. De fapt mi-a fost facut un masaj de o asiatica ceva, ce avea cu siguranta ţâţe mici mici. Toata asiatica era cat o ţâţă din nord. Dar sa trecem peste asta, micuta avea maini puternice si contra sumei de 20 de euro m-a masat cu spor. Si dupa vreo 28 de minute, cand eram tot o incantare si o relaxare si chiar apreciam maiestria ei gandindu-ma ca stie meserie si nu-i doar o asiatica ce face pe profesionista, mi-a zis sa ma ridic in cur. M-am ridicat.

M-a masat un pic pe umeri si pe urma mi-a futut o palma peste ceafa de mi-au sarit ochelarii de soare pe nas. O palma de-aia de cioban, gen “şapca”. Ce-ai, fă, tâpito, te-ai dus cu capul?!  – am apucat sa gandesc. Da n-am apucat sa ma intorc spre ea ca mi-a mai futut o palma peste ceafa. Mai violenta, de mi-au cazut ochelarii de soare in poala. In fata mea era niste tineri nordici, cam pe la 18 ani sa fi avut, sugeau din beri ca niste bebelusi flamanzi la mameaua mamii lor. Si au inceput aia sa rada cu spume, nu stiu daca erau spume proprii sau spume de la berea incalzita. Nici nu am am avut timp sa cercetez spumele ca mi-a mai venit o felie peste ceafa.

Am crezut ca ma ridic si-i dau la asiatica aia mica un pumn in cap de o bag in plaja pan’ la ţitisoare. Si-i tai si capul pe urma, bagaboanda dreacului. Ea mi-a zambit insa, a zis finish sir, 20 euro.

I-am dat. A fost prima oara ca am platit sa iau palme peste ceafa. Numa’ bine si voua.