V-am pupat si am zburat

M-am culcat tarziu, acum nu multe ore, dupa ce in prealabil am tavalit niste coaste prin niste sos de usturoi si am beut apoi neste vin. Ca in concediu. Am adormit greu, am dormit putin, cum ar veni repede, m-am trezit cu capul intr-o balta de transpiratie rece. Acu’ juma’ de cap mi-e inflamat si parca-mi palpaie si-mi pulseaza ca un picior prins sub o roata. In gura simt inca o combinatie de coasta-usturoi, dovada ca n-am mancat demult. O alta dovada-i ca desi am beut o cafea mai tare decat cana, nu am stat prea mult in buda. Desi am avut la mine Maximul cu pictorialul Ramonei Badescu. Goala.

In 32 de minute plec spre aeroport, nu am facut chek-in pe net, deci tre sa fiu cu doua ore inainte. Astia de la Olympic Airlines sint ciudati. Iti dau posibilitatea sa faci check in pe cursele lor interne, dar nu internationale. Mari nationalisti, bravo lor. Abia astept sa vad cum arata stiuardezele grecoaice. Abia astept sa vad ce-mi dau de mancare in avion. Abia astept sa vad cum decoleaza pilotii greci. abia astept sa vad cum aterizeaza. O sa-i aplaud. Apoi frec buha 9 ore prin aeroport in Atena. Ori poate avem ocazia sa fugim pana in oras. Desi e cam departe de aeroport.

Pe scurt, iau un algocalmin. Si plec in vacanta. O sa incerc sa va tin zilnic la curent cu cele ce se vor intampla. Si-mi doresc distractie placuta. La fel si voua.

DISTRIBUIE

RECENTE