Totul despre zodia Berbec!

„Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Imi asum individuatia si independenta mea!”

 

(21 martie- 20 aprilie)

Nativul din zodia Berbec este guvernat de planeta Marte, fiind o zodie masculina de foc. Este un lider din nastere, un conducator dotat cu toate abilitatile necesare: competitivitate, curaj, incredere in propriile forte, precum si perseverenta.

 

Berbecul este o fire plina de energie, viata, care iubeste schimbarile, provocarile si tot ceea ce poate fi o noutate in mediul sau in viata sa per total. Este dotat cu simtul initiativei, al intuitiei, iubeste sa demareze proiecte cutezatoare si este abil in orice sport fzic.

 

Nu agreeaza sintagma „a sta degeaba”, deoarece berbecii gasesc intotdeauna ceva bun de facut sau un nou proiect de demarat, ceva care le va sustine adrenalina si le va consuma resursele mari de energie cu care sunt inzestrati. Tot ceea ce reprezinta mister poate deveni o pasiune pentru acest nativ dornic de a descoperi fiecare lucru pana atunci necunoscut lui.

 

Pe langa multiplele calitati, nativii din berbec au de asemenea si cateva defecte de care ar trebui sa tina cont si sa le remedieze. Acestea ar putea fi: impulsivitatea, spiritul dornic de razbunare, violenta, imprudenta sau gelozia neintemeiata.

 

Berbecul trebuie sa isi gaseasca echilibrul si sa invete simtul compromisului pentru o mai buna ascensiune in viata.

 

Cat despre compatibilitatea dintre berbec si celelalte zodii, este cunoscut faptul ca acesti nativi se potrivesc cel mai bine cu aceia din Leu, Sagetator, sau chiar Berbec. De asemenea, ei pot avea relatii durabile, bazate pe prieenie si incredere si cu nativii din zodiile Varsator sau Gemeni.

 

Astrologii spun insa ca este nerecomandabil ca un Berbec sa aiba o relatie cu Scorpionul, Fecioara, Taurul sau Pestii, deoarece datorita firilor lor mult prea diferite, relatiile nu au cum sa reziste in tmp.

DISTRIBUIE

RECENTE