Dana Rogoz vorbeste deschis despre problemele ce au aparut de la nasterea bebelusului!

Actrita a vorbit deschis in cadul emisiunii “Povestiri adevarate” despre problemele cu care se confrunta de la nasterea micutului Luca. Dana Rogoz spune ca le multumeste parintilor sai pentru faptul ca ii aduc mancare, deoarece acestia sunt ingrijorati ca nu are timp sa se alimenteze asa cum este necesar.

 

De asemenea, Dana Rogoz spune ca a fi mamica nu este un lucru deloc usor, astfel ca lipsa lactatiei si problemele minore aparute zi de zi au ingrijorat-o.

 

„Am luat suplimente, dar până la urmă s-a rezolvat totul natural. Aveam obsesia că poate îi e foame. Îi place foarte mult să mănânce. Mănâncă foarte mult. Acum are aproape 4 kg”, a marturisit Dana in cadrul emisiunii.

 

O alta problema cu care Abramburica se confrunta este faptul ca baietelul plangea foarte tare la baita, dar medicul pediatru i-a spus ca micutul este foarte friguros si aceasat ar fi cauza din care plange.

 

„Nu-i plăcea la băiţă. Apoi ne-a spus pediatra că este foarte friguros şi ne-a învăţat să-l învelim într-un prosopel pe care să-l îndepărtăm abia după ce se obişnuieşte cu apa”, a marturisit aceasta.

 

Vedeta a mai adaugat ca ei nu au o bona care sa ii ajute, insa ii multumeste sotului sau pentru ca o ajuta foarte mult in cresterea bebelusului.

 

„Nu avem bonă şi mama nu stă cu noi. Radu mă ajută foarte mult. Dacă e agitat noaptea, el stă cu Vlad şi are grijă ca eu să mă odihnesc până la masa următoare.

 

 Părinţii mei sunt îngrijoraţi de faptul că nu aş mânca. Îmi aduc oale de mâncare. Niciodată nu am avut frigiderul atât de plin ca acum”, a incheiat Dana Rogoz.