Eu, Mos Craciun on-line – Campanie BRD ePayment

Deci fiti atenti cum carcoteala poate aduce uneori si lucruri bune in viata. Anii trecuti ma plangeam ce greu mi-e sa fac cumparaturi de sarbatori, sa aleg cadouri, sa ma imping prin magazine ultra-aglomerate, sa nu gasesc loc de parcare, coş, sa stau la cozi ca sa platesc, etc. Anul asta am primit bani ca sa cumpar cadouri celor dragi. Conditia e sa le cumpar cu un card special. Si sa va povestesc voua care sint avantajele. Ale mele sint evident mai mari decat ale voastre, pentru ca eu deja am bani de cadouri.

Dar cu acest card in buzunar aveti si voi cateva avantaje. O sa vi le spun pe rand, cat mai clar. In primul rand, reduceri. Si reducerile pot merge pana la 20% din valoarea produsului. Ca sa beneficiati insa de reduceri, trebuie sa achizitionati produse din magazinele afiliate ePayment. Lista de magazine e mare, o aveti aici. O data ce v-ati facut cardul si ati pus ceva bani pe el, dupa prima achizitie incepeti sa acumulati puncte. 

Achizitia numarul 2, facuta de la un magazin afiliat cardului BRD ePayment, poate fi achitata cu bani de pe card dar si cu puncte deja castigate dupa primele cumparaturi. Si asa mai departe. De cate ori veti mai cumpara ceva, veti castiga alte puncte si le veti folosi apoi ca sa platiti cu ele. Repet, punctele pot fi folosite la achitarea a maxim 20% din valoarea produsului. Pe durata promotiei, care tine de la 1 noiembrie 2009 si pana la 31 ian 2010, castigati un numar dublu de puncte la fiecare achizitie facuta. Cate puncte inseamna asta? Pai vi se dau in puncte 1% din valoarea tranzactiei facute, iar un punct=1 ban. Faceti voi calculul.

Puteti avea tot timpul o imagine foarte clara a banilor pe care-i mai aveti pe card si a punctelor acumulate. Punctele acumulate le puteti cheltui si dupa incheierea promotiei. Singura diferenta e ca dupa promotie catigati la fiecare achizitie doar juma de puncte. Adica 0,5% din valoare tranzactiilor.

Ce va mai pot spune despre cardul asta… Il puteti folosi pe orice site, nu numai pe cele afiliate. Doar ca pe celelalte nu primiti puncte si reduceri. E special destinat cumparaturilor on-line, are niste super elemente de securizare (la care eu nu ma prea pricep), e preinrolat in 3D Secure iar la solicitarea ta va fi inrolat definitiv de serviciul eCommerce BRD. Cardul e embosat  – poate-mi spuneti voi ce inseamna asta – si are cip. Vi se mai ofera un pachet gratuit de asigurari de calatorie si acces la descoperit autorizat de cont (DAC).

Sper ca am fost cat mai clar, accesand linkurile lasate de mine puteti citi toate detaliile si amanuntele.

In final, o recapitulare: cumperi de oriunde ai acces la net. Cumperi mai ieftin cu 20%, folosind punctele. Eviti aglomeratie si ambuteiaje in trafic. Cumparaturile iti vin acasa. Dezavantajele cumparaturilor on-line le stie fiecare, aici vorbim de avantaje. 

Misiunea mea e sa-i bombardez cu cadouri pe cei dragi. Cadouri de Craciun, vezi bine. O sa va mai scriu peste cateva zile cum merg cumparaturile, ce am gasit mai misto. Si o sa va scriu dupa Craciun cum au fost primite cadourile mele.

In aceasta campanie am onoarea de a-i avea alaturi pe doi oameni pe care-i respect, Victor Kapra si Manafu.

Daca aveti intrebari, nu pregetati sa le puneti. Eu va doresc de pe acum Caciun Fericit, Sarbatori Fericite, un An nou fericit, sper ca-s primul care va ureaza.

DISTRIBUIE

RECENTE