5 saptamani in baloane portocalii. Gata, au aterizat

Buna ziua doamnelor domnisoarelor si domnilor,

Au aterizat baloanele Orange, dupa 5 saptamani de zboruri. Cu succes, fara incidente, in glorie deplina. Eu va voi spune pe scurt povestea lor, vom zbura din link in link, spre oamenii care au zburat, au filmat, au fotografiat. Poate chiar unii dintre voi. Poate chiar v-ati postat marturiile aeriene pe pagina speciala de Facebook. Acolo votandu-se cel mai meserias fotograf de nacela. Deci cine acceseaza linkul, vede cele mai tari poze si filme facute de zburatori.

Dupa “decolarile” din Bucuresti, cele doua baloane au luat intreaga Romanica la cutreierat. Zborul de Brasov, de la munte, l-a descris nea Fulgerica, pe cel de Sibiu, falnica si frumoasa citadela, l-a povestit conu’ Brylu. S-a zburat apoi peste Bacau, sa fie si Moldova la inaltime, cu domnul Kristofer la bord (dovada stau imaginile), a fost survolata si batrana cetate a Unirii, recte Alba Iulia. Makavelis a trait si descris de la sol senzatiile experimentate de altii in aer.

A urmat Aradul, mandru oras pe mal de Mures (mi-au placut flacarile din poze), s-a umflat balonu’ si-n Piatra Neamt. Martorii oculari spun insa ca cel mai bine s-a zburat peste Baia Mare, dovezi foto de la Gaben. In Suceava insa a fost vant puternic, puternic rau, nasolie mare, imagini de la sol.

Cand a mers balonu’ la Targu Mures eram si io pe acolo. Io cu treaba. Ionel cu balonu. Si daca tot ati v-am zburatacit pana aici, hai si pana la Oradea, mai exact la Oradeanul, ca sa finalizam cu succes.

Da, cam astea au fost zborurile, sper sa va placa pozele si imaginile, sint convins ca cei ce au zburat au avut o experienta mirabila. La mai multe, Doamne ajuta, sa fiti sanatosi, abia astept sa zbor din nou, cele mai faine vise ale mele sint alea in care zbor. Fara avion, fara balon, doar asa.